torstai 17. maaliskuuta 2016

ARJEN KESKELLÄ JUHLAA

Tänään vietettiin äitini syntymäpäiviä kahvittelujen merkeissä ja tämmöinen pienikin juhlinta toi kivan piristyksen hyvin tavalliseen arkeen :). Äitiä hemmoteltiin kukilla ja lahjoilla. Meitä vieraita taas äiti hemmotteli hyvillä tarjottavilla ja nyt on taas syöty kakkukiintiö täyteen.


Me käärimme pakettiin Villeroy-Bochen Mariefleuer-sarjan kulhon, jota äitini joskus silmäili Tuurissa ollessamme. Paketin kaveriksi hain päivällä vielä äidille ison kukkakimpun, mikä selvästi miellytti.



Mä niin tykkään muiden syntymäpäivistä! Onhan toki omatkin kivat, mutta tykkään enemmän olla vieraan roolissa sekä lahjanantajana. Seuraavat synttärijuhlat taitaakin vasta olla toukokuussa, joten nyt tämmöiset juhlat saavat hetkeksi jäädä :).
4 kommenttia on "ARJEN KESKELLÄ JUHLAA"
 1. Mariefleuer on tosi kaunis sarja! <3 Mä rakastan synttäreiden ja juhlien järjestämistä, mut en haluais ikinä olla se päivänsankari..Meillä on onneks huomenna mun pikkusiskon synttärijuhlat ni pääsen taas päteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama homma! :D vieraana on niin paljon mukavempaa :D

   Poista
 2. Kaunis kulho! Mä rakastan juhlia kuin juhlia, seuraavaksi pitäisi varmaan järkätä ristiäiset, siinä välissä tosin mm..miehen synttärit mutta luulen että jää juhlimatta. Kivaa palmusunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kans tuosta kulhosta niin paljon, että aloin miettimään pitäisikö sellainen hankkia myös omaan kaappiin :).

   Poista