torstai 3. maaliskuuta 2016

HELMIKUU PAKETTIIN

Jos tammikuu ei ollut minulla onnistunut kuukausi niin ei ollut myöskään helmikuu. Tietenkin joitakin helmiä mahtui kuukauteen, mutta kokonaisuutena kuukausi oli aika stressaava. Nyt teen siis saman toiveen kuin helmikuun alussa, että jos nyt maaliskuu olisi sitten hieman parempi kuukausi. 

Muutamat hyvät jutut kokosin nyt helmikuulta tähän postaukseen, joten kurkataanpa ne nopsaan läpi ja sitten unohdetaan helmikuu.

Helmikuun paras meikki: Paras meikki oli ehdottomasti tämä violetin värinen silmämeikki, jonka loihdin loppukuusta. Hyvän meikin teki tästä myös se, että sain ensimmäistä kertaa laitettua irtoripset itse!


Helmikuun paras näpäys: Tämä kuva ei ole kovinkaan kummoinen, mutta sen katsominen tuo itselleni hymyn huulille. Helmikuun viimeinen päivä lähdin kävelemään metsän kautta vanhempieni luo, kun aamuaurinko alkoi vasta paistamaan. Aurinko paistoi upeasti puiden välistä koko lenkin ajan.


Helmikuun paras kosmetiikka: Olen käyttänyt koko helmikuun ajan Lumenen uutta ripsiväriä, mikä on järkyttävän hyvä!


Helmikuun paras tapahtuma: Helmikuussa pidin ensimmäistä kertaa PartyLite-kutsut, mitkä olivat hyvin onnistuneet.


Helmikuun paras smoothie: Paras smoothie koostui päärynästä, appelsiinista, granaattiomenasta, verigreipistä sekä jäisistä mansikoista.


2 kommenttia on "HELMIKUU PAKETTIIN"
  1. Nyt kyllä korkkaan tuon Lumene ripsarin, kaikki kehuu sitä! Aurinkoa viikkoon Laura <3

    VastaaPoista