maanantai 21. maaliskuuta 2016

INSTAWEEK 11

Pitkästä aikaa Instakuvia! Minullahan tosiaan Instaweek-postaukset jäivät sen takia, ettei uusi puhelimeni enää jossain vaiheessa tallentanut Instagramiin lataamiani kuvia enkä saanut niitä Instasta mitenkään koneelle asti. Instaweek-postauksien pois jäännin takia huomasin, että kipinä Instagramia kohtaan alkoi vähitellen kadota. Tykkäsin edelleen katsella muiden kuvia, mutta omat kuvat väheni. Puhelimeeni tuli ohjelmistopäivitys, jonka myötä vihdoinkin Huawein rutku suostuu tallentamaan Instakuvat. Toivotaan siis nyt, että innostus Instagramia kohtaan taas palaa takaisin kuvioihin sekä nämä Instaweek-postaukset blogiin :).

Mutta katsotaan miltä minun viime viikko näytti Instagramissa.


1. Tein KooKengästä hyvän löydön ja kotiin tiensä löysivät nämä ihanat Conssit.
2. Diego on alkanut makoilemaan alakerrasa vanhalla pedillään ja yhtenä päivänä oli raahannut unikavereiksi muutamat lelut.
3. Torstaina juhlittiin äidin vanhenemista ja pitihän päivänsankarille kiikuttaa kukkapuska.


1. Torstaina oli myös hyvä hiuspäivä, kun yleensä hiukseni ovat lättänät, mutta tuona päivänä ne pysyivät yllättävän hyvänä koko päivän :).
2. Kahvi tuli nautiskeltua pitkästä aikaa muusta kuin muumimukista.
3. Perjantaina suunnistimme Hennan kanssa viettämään iltaa hyvin nopealla varoitusajalla, mutta silti ehdin loihtia iltameikin sekä nopeat kikkurat hiuksiin :).


1. Lauantain terveysjuomana toimi kirpsakka smoothie.
2. Kyttäkaksikko vahdissa.
3. Hämimiestä ei ikkunasta vahtaaminen kiinnostanut vaan ennemmin aika kulutettiin viltin alla piilossa.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti