maanantai 7. maaliskuuta 2016

LAUANTAIN MEIKKI


Lauantaina pääsin taas leikkimään meikeillä, kun oltiin yllättäen Hennan kanssa lähdössä viettämään iltaa. Olin hankkinut aikaisemmin Vero Modalta sinisen kukkaprintillisen topin, jonka kanssa olin jo mielessäni kuvitellut jonkinlaisen sinisen silmämeikin. En ole kovinkaan suuri fani, mitä tulee sinisiin silmämeikkeihin, joten etsin luomivärikokoelmistani sävyn, mikä on inasen harmaaseen menevää. Löysin lopulta Sleekin luomiväripaletista sopivan sävyn, johon yhdistin vielä paletista löytyvää mustaa ja toisesta paletista olevaa valkoista. Silmiin vielä irtoripset ja tadaa, illan meikki oli valmis. 


Olen nyt oikein innostunut irtoripsistä, kun olen oppinut niiden laiton. Ripset tuovat heti enemmän näköä iltameikkiin ja näin ei tarvitse hankkia ripsienpidennyksiä. Omissakin ripsissä on mittaa, mutta ripsirivistöstä tulee kauniin tuuhea, kun siihen laittaa hieman extraa. 

Tänään naama näytti niin omituiselta, koska tein aamulla vain kevyen työmeikin. Seuraavan kerran lähdetään Hennan kanssa Klamydian keikalle, joten saas nähdä minkälaisen meikin sitä silloin loihtii, olisiko ideoita? :)
4 kommenttia on "LAUANTAIN MEIKKI"
 1. No on kyllä upea silmämeikki! Sun silmien väri tulee niin kauniisti esille :)

  VastaaPoista
 2. Tää on kyllä tosi kaunis sävy ja sopii tosi hyvin siulle! :) Ihan tekisi itsekin mieli kokeilla just tuota sävyä, kun meillä taitaa olla kaiken lisäks samanväriset silmät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :). Ensin mietin sopiiko sininen silmämeikki vihreisiin silmiin, mutta ihan hyvin passas :).

   Poista