keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

MAANANTAIN NASSU

Maanantai vieteltiin vielä vapaalla ja aamulla ajattelin, että nyt leikin jälleen hieman meikeillä, kun viikko menee töissä eikä voi perusmeikkiä enempää tehdä. Päätin kokeilla ensimmäistä kertaa Mary Kayn luomiväripalettia (Earth Bound), mutta näistä valkkasin silmämeikkiin vain ruskean sävyt. Rajaukset tein KIKO:n ruskean sävyisellä eyelinerilla, mikä oli kivaa vaihtelua mustiin rajauksiin :).Meikistä tuli kivan neutraali, mutta silti siinä oli sitä jotain. Olin myös hyvin tyytyväinen Mary Kayn luomiväreihin, koska ne pysyivät ilman pohjustusvoidetta koko päivän hyvänä :). Oletteko te kokeilleet Mary Kayn luomivärejä ja mitä olette niistä tykänneet? :)


2 kommenttia on "MAANANTAIN NASSU"
  1. Tosi kiva kuulla että tykkäsit! :) Siun silmien väriin olisi käynyt myös tuo vihreä sävy. :)Minulla on suurin osa meikeistä Mary Kaytä ja nuo luomiväripaletit on hyviä, koska saa kolme väriä ja ne käy toistensa kanssa. :) Miulla on tuo sama paletti, vihreetä jos laitan, niin tosi varovaisesti, ettei tulee liian paljon. :) Kiko on muuten myös toinen merkki, josta tykkään. :) Varsinkin kynsilakkoja tulee osteltua... :P Mukavaa päivän jatkoa, Laura! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kovasti! :) Vihreätä ajattelin paletista kokeilla seuraavan kerran, kun laitan päälleni jotain vihreää :). Mulla on aina kauhean tarkkaa, että päältä löytyy semmoisia värejä, mitkä sopivat silmämeikkiin :D.

      Poista