lauantai 12. maaliskuuta 2016

PÄIVÄN ASU 12/03/16


Takki / Jacket - ONLY
Paita / Shirt - Mango
Kaulakoru / Necklace - Glitter
Laukku / Bag - H&M
Farkut / Jeans - ONLY
Kengät / Shoes - Nelly

Pitkästä aikaa asupostausta! En ole jaksanut asuja kuvailla blogiin vähään aikaan, koska viime kampaajakäynnistä on kulunut jo niin kauan aikaa, että tuo tyvi näyttää jo aika ruokottomalta. Töitä on myös ollut ripotellen melkein joka päivä, joten vietän suurimman osan päivistä urheiluvaatteissa. Mutta nyt olisi mustavalkoinen asu ikuistettu tältä päivältä!

Aamupäivällä lähdimme ajelemaan kohti Tamperetta ja päätin avata nahkatakkikauden. Meillä mittari näytti plussaa, mutta Tampereella sää olikin talvisempi ja mittari näytti pakkasta. Meidän piti tämä asu kuvata Tampereella, mutta en tarjennut pakkasessa seistä nahkatakki päällä, joten kuvasimme asun vasta kotikulmilla, kun aurinko ei paistanut enää niin korkealta.

Musta ja valkoinen osoittautuivat taas hyväksi yhdistelmäksi ja asu oli juuri sellainen, missä viihdyn. Taas mielessäni taputin itseäni olalle, että tein kyllä hyvän heräteostoksen Barcelonan lentokentällä, kun ostin Mangosta kokeilematta tuon valkoisen neulepaidan. Se on juuri sopivan lämmin näin keväällä laittaa nahkatakin alle ja tuo hieman hempeyttä tumman nahkatakin rinnalla.

Mitenkäs teillä on viikonloppu alkanut, oletteko saaneet nauttia aurinkoisesta säästä? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti