maanantai 14. maaliskuuta 2016

PÄIVÄN HELMET

Tänään on ollut yllättävän hyvä maanantai. Yleensä maanantai on viikon kamalin päivä, mutta nyt se oli jotenkin erilainen. Päivään mahtui varsinkin kolme helmeä, jotka halusin jakaa blogissakin.


Hyvä salaatti

Kävin lounaaksi hakemassa taas herkullisen salaatin, joka maistui jälleen kerran uskomattoman hyvältä. En tosin saanut salaattia yksin nauttia, koska kaikki kolme kissaa tulivat kerjäämään oman osuutensa tästä herkusta.


Aurinko

Vaikka ei kuva tuokaan auringon parhaimpia puolia esiin, niin tänään saatiin nauttia tuosta taivaalla möllöttävästä ihmeestä ja plussakelistä. Kyllä se kevät sieltä vain tulee!


Shoppailureissu ystävän kanssa

Illan kulutimme Hennan kanssa Ideaparkissa, ystävien laatuaikaa siis. Näitä hetkiä pitäisi enemmänkin järkätä :).

Löytyikö sinun päivästäsi joitain helmiä? :)
7 kommenttia on "PÄIVÄN HELMET"
 1. Tänään oli moninaisia kivoja positiivisia juttuja muiden ihmisten taholta. Nuo Freshin salaatit on hyvi, on kiva koota itse salaatti. Hyvät päivät voivat joskus koostua kovin pienistäkin iloista. <3

  Aurinkoa viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, ettei hyvään päivään tarvitse liittyä mitään mullistavaa - pienetkin asiat riittävät :).

   Kivaa viikkoa Tiia <3

   Poista
 2. Tänään oli kyllä superlämmin auringossa seistessä, oih! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se alkaa mukavasti jo lämmittämään! :)

   Poista
 3. we have than from Celeste solo this is and American merchant from three Matt and Ian delightful inters of coverage now when I'm really like about this La Skincare Serum one need you love the more person one have had great experiences with in the past I think released this is the part if that he is not scented in.

  http://masspmmusclegrowth.com/la-skincare-serum/

  VastaaPoista