lauantai 26. maaliskuuta 2016

PITKÄPERJANTAI TAMPEREELLA

Eilen päätimme lähteä pitkästä aikaa elokuviin ja syömään Tampereelle ja sanotaan, että tuli ihan tarpeeseen, koska nyt on niin pitkät vapaat, ettei kotona jaksa joka päivä olla. Ennen leffailua suuntasimme yllättäen American Dinersiin ja taas sai päivitellä suuria annoksia. Puhuimmekin, että olisi tosi kiva, jos esimerkiksi juuri American Dinersissa olisi monipuolisemmat annoskokovaihtoehdot. Esimerkiksi tuo minun annos saisi olla vielä puolet pienempänä annoksena, ettei puolet jää syömättä. No mahat tuli ainakin täyteen ja loppupäivänä ei tarvinnut minkäänlaista ruokaa miettiä :).Tällä kertaa valitsimme leffaksi The Revenantin, josta Leonardo Di Caprio voitti Oscarin. Siskoni oli jo varoitellut, että leffa on pitkä ja niin se kyllä oli. Tuommoinen 2½ tuntia on omaan makuuni jo liian pitkä aika elokuvateatterissa istumiseen. Muuten leffa oli hyvä ja kyllä Leo oli tehnyt upean suorituksen Hugh Glassina. Suosittelen kyllä katsomaan kyseisen leffan! :)
4 kommenttia on "PITKÄPERJANTAI TAMPEREELLA"
 1. Me käytiin kans tänään leffassa ja syömässä dinerissä.. Teki kyl hyvää välillä viettää aikaa muualla ku kotona tai töissä :)

  En kykenis kattoon kerralla 2,5h leffaa, onnenonkija kesti 1,5h ja oli just hyvän mittainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei sitä aina jaksa vain kotona vapaa-aikoja viettää :).

   Toi 2½h oli kyllä aivan liikaa - kotona ennemmin katsoisi noin pitkän leffan :).

   Poista
 2. Se on kyllä tosi hyvä leffa! :) Mieki oisin halunnu leffaan, mutta ei nyt tänä pääsiäisenä tultu mentyä. Ehkä ensi viikolla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan hyvä, kunhan olisi tunti otettu pois :D.

   Poista