sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

SUNNUNTAIN PUNATUT HUULET


Katsotaanpas mitä tästä postauksen teosta tulee nimittäin jouduin tulemaan toiselle koneelle tämän tekemään. Eilen oma läppärini sekosi ihan täysin Windows 10-päivityksen takia ja nyt ei suostu lataamaan kuvia koneelle. Toivottavasti ei nyt tulisi mitään uuden läppärin hankkimista...

Mutta mennäänpäs nyt aiheeseen, eli punattuihin huuliin. Mulla oli tänään aamulla sellainen fiilis, että nyt haluan punatut huulet ja aloin käymään huulipuniani läpi.


Löysin MaxFactorin Colour Elixir-huulivärikynän, josta juuri hankin vähän aika sitten korallisen sävyn. Huuliväri jäi vaaleammiksi huulille kuin kunnon huulipunat, joten päätin olla edes inasen räväkkä ja kokeilla huulilleni Colour Elixin punaista sävyä. Sävy oli todella kaunis ja sopivan tumma. Punatut huulet ja kissarajauksissa on vain sitä jotain klassista, mistä tykkään ja tämmöistä meikkiä tulisi kyllä useamminkin käyttää :).

Nyt on aika suunnata ruoan tekoon ja viettämään leppoista sunnuntaita. Toivottavasti tämä postaus tulisi ulos nyt ihan normaalisti - onko kellään muulla tuo Windows päivitys sekoittanut konetta?

6 kommenttia:

 1. Kauniit huulet, voi kun itse osaisi käyttää huulipunaa, se ei vaan luonnistu. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja :). En minäkään osaa kauheasti käyttää huulipunaa, kun silmä ei ole vielä niin siihen tottunut, mutta kyllä se tästä pienin askelin :).

   Poista
 2. Monella kaverilla on kans koneet seonnu ni T ei suostu lataan sitä 10 ollenkaan. Sen läppäri, jonka oon nyt ominut, ehdottelee kerran tunnissa 10n päivitystä -turhaan :<

  Tosi hyvän värinen huulipuna! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ohittanut koko ajan ne päivitysehdotukset, mutta eilen se sitten päätti ihan itestään seota ja ladata sen. Täytyy huomenna kokeilla saako vieläkään kuvia edes ladattua koneelle..

   Kiitti, mä tykkään kans tästä sävystä tosi paljon :).

   Poista
 3. Tosi kivan sävyinen tuo puna! :)
  Itselläni Windows 10 päivitys sujui ihan ongelmitta, vaikka kauan sen lataamista viivyttelinkin :D Toisaalta tuntuu että nykyään koneeni päivittää lähes aina jotain, en sitten tiedä voiko tuolla Windows 10:lla olla osuutta asiaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli :).

   Olispa täälläkin se päivitys onnistunut.. En tiedä veteleekö toi läppäri muutenkin jo viimesiään, kun 3½ vuotta sitten hankin sen..

   Poista