torstai 7. huhtikuuta 2016

MAALISKUUN KULUTETUT

Maaliskuussakin kului taas muutamat putelot loppuun ja joukkoon mahtui pari ihanuutta, joiden loppuminen oikein harmitti. Olen tykännyt tosi paljon tehdä aina näitä kuukauden kulutetut-postauksia, koska näistä näkee hyvin mitä sitä oikeasti tuleekaan käytettyä. Myöhemmin on myös kiva lukea omia postauksiaan ja tsekata, mitkä olivat ne nou nou-tuotteet ja mitkä olivat taas niitä, jotka saivat sydämen läpättämään.


1. Bruno Banani Made for Women-hajuvesi - Tämän tuoksun tarina on hieman ihmeellinen. Olimme mieheni kanssa ruokakaupassa, kun mieheni bongasi tämän putelon ja naureskeli Bruno Banani nimelle. Se oli niin hulvaton, että hänen oli pakko ostaa kyseinen hajuvesi minulle. Tuoksu on hyvin kukkainen sekä hedelmäinen, todella ällö oikeastaan. Hajuvesi ei siis ollut lempparini, mutta tottakai käytin sen loppuun.

2. Lumenen Blueberry kulmien muotoiluvaha - Olen niin rakastunut Lumenen kulmatuotteisiin ja tämä muotoiluvaha on ehdoton suosikkini! Se pitää hyvin karvat ojennuksessa koko päivän ja tuo kivan ilmeen kulmiin. Ehdoton tuote meikkipussissani!

3. Marc Jacobsin Daisy-hajuvesi - Maaliskuussa loppui minun yksi lempihajuvesistäni, mikä jo hieman harmitti. Onneksi kaapissa on vielä pari Marc Jacobsin hajuvettä, ettei nyt ihan heti tarvitse lähteä hajuvesiostoksille :). Daisy-tuoksu on ihanan naisellinen ja hajuvesipullo on tuttuun tapaan syötävän suloinen.

4. Palmoliven suihkusaippua - Palmoliven suihkusaippuoita tulee aina ajoittain ostettua, kun niitä löytää todella usein tarjouksesta. Maaliskuussa kului tämä hunajan tuoksuinen suihkusaippua, mikä toki ajaa asiansa, mutta tuoksu ei ollut mieleeni.


1. Yves Rocherin huuhteluetikka - Tämä ihanuus löysi tiensä minulle YR:n joulukalenterista. Ensin ihmettelin, että mikä ihme tämä huuhteluetikka oikein on, mutta muutaman testikerran jälkeen olin myyty! Huuhteluetikka levitetään hiuksiin ennen viimeistä huuhtelua ja etikan luvataan antavan hiuksille kiiltoa. Omissa hiuksissani huomasin tämän kauniin kiillon ja hiukset tuntuivat todella ihanilta suihkun jälkeen, kun huuhteluetikkaa oli käyttänyt. Aion kyllä jatkossakin hankkia tätä huuhteluetikkaa!

2. L'Oréal Paris Elnett Satin-hiuskiinne - Perus hiuslakka, mikä pitää hiukset hyvin ruodussaan, mutta ei tuo mitään innostumisen tunnetta. Haju on myös todella vahva.

3.-4. TRESemmén Oleo Radiance shampoo ja hoitoaine - Taas shampoot ja hoitoaine loppuivat yllättäin, joten nappasin kaupanhyllystä ensimmäiset käteen osuvat putelot. En ole aikaisemmin juuri näitä TRESemmén tuotteita kokeillut ja ensin hieman pelkäsin kuinka öljymäiset tuotteet sopivat hiuksilleni. Ainakaan mitään huonoa ei hiuksille tapahtunut, joten ihan tyytyväinen olin näihin shampooseen ja hoitoaineeseen.

5. Nivean 3-In-1 Micellar-puhdistusneste - Ennen käytin meikin puhdistamiseen meikinpoistolappuja, mutta hyllyt ovat niin pullollaan erilaisia puhdistusnesteitä, että olen nyt alkanut niitä kuluttamaan pois. Ensimmäisenä otin kokeiluun Nivean puhdistusnesteen, mikä oli ihan hyvä, mutta esimerkiksi kunnon silmämeikin puhdistaminen oli haastavaa ja aineella piti lähteä ihan läträilemään. Kevyemmän meikin puhdistaminen Nivean puhdistusaineella olikin jo taas helpompaa.
2 kommenttia on "MAALISKUUN KULUTETUT"
  1. Nämä on hyviä katsauksia, joista saa vinkkiä eri tuotteisiin. :) Minäkin pesin joskus silmämeikkiä kasvojen puhdistusaineella, mutta sitten löysin silmämeikin poistoaineen, jolla meikki lähtee kevyesti, eikä ärsytä silmiä. Sen jälkeen miulla on ollu aina silmämeikin poistoaine ja kasvojen puhdistusaine erikseen. :) Ps. Kurkkaas blogiini, siellä on siulle jotain... ;)

    VastaaPoista
  2. Näitä loppuun kulutettuja on tosi kiva aina lukea, saa kivasti vinkkejä itsellekin :) Itse en vain ikinä saisi joka kuukausi tälläistä aikaiseksi :D

    VastaaPoista