keskiviikko 18. toukokuuta 2016

KISSAKAHVILA PURNAUSKIS

Tänään sain kokea uuden kahvilaelämyksen, kun suunnistin siskoni ja hänen miehensä kanssa Kissakahvila Purnauskissiin. Siskoni ja hänen miehensä olivat jo kerran aikaisemminkin käyneet kyseisessä kahvilassa, mutta minulle tosiaan tämä käynti oli ensimmäinen - mutta ei todellakaan viimeinen. 


Purnauskis oli sisustettu todella omaperäisesti ja kissojen ehdoilla. Kahvila oli tilaltaan pieni, mutta kodikas ja ihanan tunnelmallinen. Kissoille löytyi virikkeitä ja lukematon määrä erilaisia paikkoja, mihin ne voivat kömpiä nukkumaan tai kavuta tarkkailemaan kahvilan touhuja. Asiakkaat saivat pöytiin herkkuja, joita sai kissoille syöttää ja kissojen kanssa sai käydä leikkimässä tai ihan vain silittää niitä. Tänään kissat olivat aika uneliaita, kun olimme kahvilassa, joten leikittelyt jäivät vähemmälle, mutta rapsutuksia nuo ihanuudet saivat meidän porukalta :).

Me nautiskelimme kissojen katselemisen lisäksi kahvilassa kahvit sekä jälkiruoat. Jälkiruokalista oli mielestäni niin herkullinen, että oli vaikea valita, mitä sitä kahvin kaveriksi ottaisi. Päädyin lopulta suklaakakkuun jäätelön kera ja voi taivas se oli hyvää. Olimme kaikki kolme todella tyytyväisiä jälkkäreihin ja palvelu oli kahvilassa erinomaista. Minä sain vielä kahvilasta mukaani kissanherkkuja tuliaiseksi omille kisuilleni :).

Jos olet vähänkään kissaihminen, niin suosittelen ehdottomasti poikkeamaan Kissakahvilassa :). Kahvilaan tosin kannattaa tehdä pöytävaraus, koska pöytiä ei ole paljon ja näin varmistat ainakin kahvittelun. Minä aion ainakin vielä tulevaisuudessakin poiketa nauttimaan kahvit tässä hurmaavassa kahvilassa :).

2 kommenttia:

  1. Oon kattonu tota ohi ajaessa monta kertaa, mutten oo saanu aikaseks mennä käymään.. Näyttää aika kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä :). Hauska ja rauhallinen paikka :).

      Poista