perjantai 27. toukokuuta 2016

TORSTAI KANSSANI / THURSDAY WITH ME

Klo 4:45 Herään ensimmäisen kerran ja kiroan valoisaa kämppää ja haaveilen pimennysverhoista. Käännän kylkeä ja yritän epätoivoisesti saada uudestaan unta. Nukahdan vähän yli viisi uudestaan.

Klo 5:20 Herään, kun Aatu oksentaa olohuoneeseessa. Nousen siivoamaan oksennukset, jonka jälkeen kömmin takaisin sänkyyn.

Klo 8:15 Herätyskello soi ja väsymyksestä huomaa, ettei aamu ole ollut ihanteellisin. On kuitenkin aika nousta pesemään hampaat ja heittämään vaatetta niskaan.


Klo 8:45 Saavun Diegon kanssa eläinlääkärille. Pojalle on kevään aikana tullut kylkiin taas niin paljon takkuja, että turkki kaipaa trimmausta. 

Klo 10:05 Pääsen takaisin kotiin kissan kanssa, jolla on selvästi mukavempi olla, kun takut on ajeltu pois. Alan väsäämään nopeasti itselleni aamupalaa ja laitan kissoille ruokaa.


Klo 10:30 Lähden ajelemaan ja kuuntelemaan uutta cd:tä. Ulkona on mukavan viileä sää ja hyvillä mielin voi pitää päällään hupparia. Ajelun jälkeen käyn kaupassa ostamaan uusia smoothieaineksia ja poikkean vielä pikaisesti kirppiksellä siistimässä pöytääni.

Klo 11:15 Taas kotona. Hetken aikaa pohdin, mitä alkaisin tekemään, mutta sitten muistan dokkarin, mitä minulle suositeltiin. Alan katselemaan Yle Areenasta Valkoista Raivoa.

Klo 12:50 Dokkari on nyt katsottu. Se oli hyvä, mutta ahdistava. Näillä ristiriitaisilla fiiliksillä menen suihkuun.

Klo 13:02 Lämmitän eilen tehtyä lasagnettee ja laitan Walking Deadin pyörimään.


Klo 14:00 Alan kirjoittamaan Instaweek-postausta.

Klo 14:18 Postaus on valmis, joten voin alkaa laittamaan itseäni kuntoon. Olin mielessäni suunnitellut tekeväni meikin suhteen jotain erilaista, jos blogiinkin saisi materiaalia, mutta lopulta huomaankin tehneeni ihan tavallisen meikkini.

Klo 14:53 Tsekkaan uusimmat blogipostaukset.

Klo 15:15 Käyn vielä uudestaan kirppiksellä viemässä -50%-lapun pöytääni ja siistin samalla omani sekä ystäväni pöydän.

Klo 15:30 Tulen kotiin ja lataan kahvinkeittimen valmiiksi, koska kaverin pitäisi tulla kyläilemään. Muistan uusimmat lehdet, jotka tulivat postin mukana ja alan niitä lukemaan. Lehtiä lukiessani huomaan, että kaikki kissat ovat tällä aikaa kömpineet myös sänkyyn ympärilleni päiväunille.


Klo 16:20 Kaveri tulee kahville.

Klo 17:50 On aika lähteä kohti Tamperetta, koska olemme siskoni ja hänen poikaystävänsä kanssa suunnitelleet menevämme elokuviin.

Klo 19:50 Alkaa elokuva. Päätimme katsoa London has Fallen-elokuvan, jota tähdittää aina yhtä ihana Gerald Butler.


Klo 22:19 Pääsen takaisin kotiin. Leffa oli parempi, mitä oletin ja kaikki tykkäsimme elokuvasta. Naureskelimme vielä elokuvan jälkeen Butlerin repliikeille. Kotiin päästyäni pesen meikit pois ja luen vielä noin vartin verran kirjaa. Aikainen herätys on tehnyt tehtävänsä ja nukahdan ennen klo 23.


4 kommenttia on "TORSTAI KANSSANI / THURSDAY WITH ME"
 1. Tosi kiva postausaihe, joskus pitäisi itsekin toteuttaa. Hieno kirja luettavana, sotaveteraanin ja lotan kasvattamana nämä asiat ovat niin tärkeitä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit :). Taistelu Suomesta-kirja on vielä mielenkiintoinen luettava jo sen takia, että se on ulkomaalaisen kirjailijan kirjoittama ja näkökanta on näin ollen aivan erilainen kuin suomalaisten kirjoittamissa sotakirjoissa :).

   Poista
 2. Ihanan erilainen päivä kuin oma häsäystouhu. ;D Näitä on kivaa lukea kaikilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäsit :). Itsekin tykkään tämmöisiä postauksia lukea :).

   Poista