maanantai 9. toukokuuta 2016

UUSI ALKU


Heippa pitkästä aikaa! Blogi on viettänyt hieman pidemmän tauon - tarkalleen ottaen kuukauden ollaan vietetty hiljaiseloa. Syy tähän on se, että elämässäni on tapahtunut isoja asioita viime aikoina, mikä paistoi ehkä jo hieman aikaisemmista blogipostauksistani ennen taukoa. 

Elämä on ihmeellistä ja ikinä et voi tietää, mitä elämältäsi saat. On suuria haaveita ja toivomuksia siitä, miten elämän haluaisi menevän. Se on hyvä, jos joillakin nämä haaveet ja toiveet toteutuvat, minulla ei käynyt näin. Nyt elän yksin, kolmen kissan kanssa pienessä asunnossa. Kuvittelinko eläväni tämmöistä elämää tämän ikäisenä? En todellakaan. Mutta elämässä on mielestäni tärkeintä se, että voit sanoa olevasi onnellinen juuri sellaisessa elämässä, mitä juuri sillä hetkellä elät. Jos et ole onnellinen, niin ei tule tyytyä siihen vaan muuttaa elämänsä siihen suuntaan, että saat taas sen onnen elämääsi. 

En sano, että olisin nyt onnellinen. Joka päivä on edelleen taistelua, mutta kyllä mä tästä selviän. Tämä on nyt uuden elämäni uusi alku. 

Yritän saada taas kiinni bloggaamisesta, mutta säännöllisestä postaustahdista en voi luvata. Annetaan ajan kulua ja katsotaan kuinka tämä blogin kirjoittaminen lähtee sujumaan :).
7 kommenttia on "UUSI ALKU"
 1. Laura voimia, elät raskasta aikaa, mutta iän tuomalla kokemuksella takaan, että tämä ei ole todellakaan tässä vaan kliseisesti niitä uusia ovia aukenee. <3 Kovasti zemppiä, olet upea ja kaunis nuori nainen. <3

  VastaaPoista
 2. Mä uskon siihen, että asiat menee juuri niinkuin on ennalta suunniteltu. Jotain parempaa on siis sulle luvassa! <3 Varmasti on nyt raskasta, mutta se helpottaa. Usko pois. Puhun kokemuksesta :) Voimahalaus sulle, Laura!

  VastaaPoista
 3. Mie ihmettelinkin, mihin sie katosit. Kaikkea hyvää uuteen alkuun! :) Parempaa on varmasti tulossa. Voimia sinulle, Laura! :)

  VastaaPoista
 4. Hei beibsi, onneks meil on toisemme.❤

  VastaaPoista
 5. Voi ei. :( Hirmuisesti jaksamista uuteen elämänvaiheeseen! Laita viestiä jos jaksat joku päivä treffailla ja saataisiin se aamupala toteutumaan!

  VastaaPoista