tiistai 21. kesäkuuta 2016

HERKULLINEN ARVONTAVOITTO


Minua lykästi jälleen kerran, kun voitin Katjan pitämässä arvonnassa ja tänään tuo herkullinen arvontavoitto saapui minua ilahduttamaan :). Katja oli käärinyt voiton hurmaavaan prinsessalahjapaperiin, joka sai heti hymyn huulille ja, kun paketin avasi niin hymy vain kasvoi. Tämmöiselle suklaan herkuttelijalle tämä arvontavoitto oli aivan ihana, koska paketista löytyi kaksi Cloettan suklaalevyä! Lisäksi paketissa oli Nutisalin pähkinäpussi. 

Nyt suklaalevyt hieman kuumottavat jääkaapissa, mutta yritän olla vahva enkä mene heti niitä kiskomaan napaani. Minttusuklaa varmasti maistuu ihan tuollaisenaan, mutta mietin, että tästä suklaasta saisi varmasti jotain kivaa leivottuakin. Oletteko te yhdistäneet minttusuklaata johonkin leivonnaiseen? Jos olette, niin vinkkejä voi heitellä - otan niitä ilolla vastaan :).

Arvontavoitto toi tänään hymyn kasvoille, mutta muutenkin on ollut kiva päivä :). Päivällä suunnistin ystävän kanssa kahville ja rauhallinen kahvihetki teki meille molemmille hyvää. Hymyä toi myös ystävän pieni poika, joka väläytteli hurmaavaa hymyään minulle. Pienet, onnelliset asiat ovat nyt sellaisia, mitä minä tarvitsen ja kaipaan. Ne auttavat jaksamaan kummasti :). Toivotaan, että huominenkin toisi mukanaan hymyä aiheuttavia asioita :).
2 kommenttia on "HERKULLINEN ARVONTAVOITTO"
  1. Hei mahtavaa että pidit! Arvaa kenen kanssa prinsessapaketteja väänsin... :D Tässä minttusuklaassa on noita crispeja (keksejä) aika paljon, en ehkä leipoisi tästä. Hyvää keskiviikon jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että joku pieni neiti on varmasti ollut apuna :).

      Poista