tiistai 14. kesäkuuta 2016

KESÄKUUN LIVBOX

Ah, vihdoinkin sain eilen omiin kätösiini kesäkuun LivBoxin! Jostain syystä boxin tulo kesti todella kauan ja ajattelinkin, että vaihdan boxin saapumisen jatkossa postiautomaattiin. Jotkut olivat jo ehtineet blogeissaan esitellä tämän kuun LivBoxin sisältöä ja minä koitin nopeasti ohittaa nämä postaukset, etten vain näe, mitä laatikosta oikein löytyykään.

Kesäkuun LivBoxin sisältö oli mielestäni kokonaisuutena yksi kivoimmista pitkään aikaan. Heti en pystynyt edes sanomaan suosikkiani, koska melkein kaikki tuotteet tuntuivat nousevan lemppareikseni.


Taisin hieman kiljahtaa ääneen, kun ensimmäisenä boxista huomasin Essencen Forbidden Volume ripsivärin. Olen hulluna ripsiväreihin ja aina on kiva kokeilla jotain uutta. Saas nähdä saako suosikkini Lumenen True Mystic Volume ripsiväri Essencen ripsiväristä kunnon vastuksen vai ei.

Kaapissani on ollut jo pidemmän aikaa kuivashampoon mentävä aukko ja juuri viime viikolla olisin kaivannut kuivashampoota tukan laitossa. Onneksi en ehtinyt uutta kuivashampoota ostamaan kaupasta, koska kesäkuun LivBoxin mukana tuli Batisten Blush kuivashampoo.

Yksi tuote ei innostanut yhtään ja se oli tämä ACO:n Sunkissed kasvovoide. Kasvovoide on itseruskettava voide ja minä en ikinä ole rusketuksen perään, ainakaan tekorusketuksen, joten en tiedä tulenko ollenkaan lämpenemään ACO:n kasvovoiteelle. Voihan se toki olla, etä alan ihan hullutteleen ja piruuttanikin tätä kokeilen, mutta epäilen...

Boxiin oltiin sujautettu vielä Eat Natural-patukka, jolle yritän etsiä uuden kodin. Aprikoosi ja manteli eivät oikein herätä makunystyröitäni eloon...


Viime kuun boxista löytyi pieni shampoo ja silloin olisin toivonut boxiin myös hoitoainetta. Tällä kertaa boxiin oltiin onneksi laitettu Doven Advanced Hair Series Regenerate Nourishment shampoo sekä hoitoaine. Doven hiustuotteet ovat olleet ihan hyviä, joten mieluusti otan nämä kokeiluun.

Ah, kesäkuun boxin yksi lemppareistani oli Vaselinen Aloe Soothe suihkutettava kosteusvoide! LivBoxin mukana on kerran aikaisemminkin tullut Vaselinen suihkutettava vartalovoide ja rakastuin siihen todella palavasti. Suihkutettavat voiteet ovat vain niin paljon helpompia ja omasta mielestäni nämä Vaselinen tuotteet ovat olleet iholle todella miellyttäviä.

Mitä mieltä te olitte kesäkuun LivBoxin sisällöstä ja löytyikö jokin suosikki?
5 kommenttia on "KESÄKUUN LIVBOX"
 1. Oon kyllä nykyään niin itseruskettavien tuotteiden perään, kun aina palan auringossa,että tota varmaan tarvii testailla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei saat ton ACO:n voiteen multa ensviikolla, jos haluat! :)

   Poista
 2. Noi Eat naturalit on huippuhyviä mutta aika makeita, sain niitä joka makua testiinm :) Hyvää uutta viikkoa tänne!

  VastaaPoista