perjantai 3. kesäkuuta 2016

TOUKOKUUN KULUTETUT

Toukokuussa kului loppuun useampi tuote, joista löytyi muutamia helmiä, joita tulen varmasti jatkossakin hankkimaan. Nyt, kun tyhjiä puteloita katselee, niin toukokuu on ollut selvästi hiuslakkapainotteinen, koska jopa kolme hiuslakkaa pääsivät loppumaan.


1. Rainbow hiuslakka - Tämän hiuslakan ostin pelkästään sen halvan hinnan takia ja nätisti sanottuna Rainbown hiuslakka oli kamala. Haju oli etova ja kestävyys ei ollut pitkä. Vaikka tuotteella onkin suht edullinen hinta, niin en tule tätä lakkaa enää ostamaan.

2. Wellan Eimi-hiuslakka - Eimi-hiuslakka oli ihanan kevyt lakka ja käytinkin tätä lakkaa vain sillon, kun hiukset eivät tarvinneet älytöntä tukea lakasta. Tuoksu oli hyvä ja lakan sai hyvin harjattua hiuksista pois.

3. Wellan hiuslakka - Löysin Tokmannilta tämän hiuslakan tarjouksesta ja tässä hiuslakassa ainakin on sitä pitoa, jos jossain! Aion jatkossakin hankkia tätä lakkaa kaappiini, koska tämä Wellan lakka pelasti monta huonoa hiuspäivää, kun hiukset sojottivat kittilään ja kattilaan.


1. Yves Rocherin Purbleuet-meikinpoistoaine - Ensin olin todella skeptinen Yves Rocherin meikinpoistoaineen suhteen, mutta lopulta meikinpoistoaine pääsi yllättämään minut positiivisesti. Meikinpoistoaineella sai hyvin putsattua vahvemmankin meikin eikä se ärsyttänyt silmiä.

2. Nivean meikinpoistoliinat - LivBoxin mukana tulleita meikinpoistoliinoja kokeilin innokkaasti, koska usein käytän meikinpoistoliinoja meikin puhdistamiseen niiden helppouden takia. Nämä meikinpoistoliinat olivat ihan ok. Hieman ärsyttivät omia silmiäni, mutta muuten liinoilla sai hyvin puhdistettua meikin kasvoilta.

3. Kenzon L'eau2-hajuvesi - Minua niin harmitti, kun Kenzon hajuvesi loppui, koska se oli ihanan raikas, juuri sopiva tuoksu kesälle. Tuoksu sisälsi päärynää, sitruunaa, lootuksen kukkaa sekä valkoista myskia. Vaikka tuoksu olikin hyvä, niin ei se kuitenkaan noussut lemppareihini, joten en varmaan jatkossa enää tätä hajuvettä osta.

4. Yves Rocherin So Elixir-hajuvesi - Toukokuussa loppui toinenkin hajuvesi, mikä oli vahvempi ja tummemman tuoksuinen kuin Kenzon hajuvesi. Yves Rocherin So Elixir-hajuvesi sisälsi hyasinttia, vetiveriä sekä patsulia.

5. Lumenen True Mystic Volume-ripsiväri - Nyt olen löytänyt lempiripsivärini tästä Lumenen True Mystic Volume-ripsarista! Ripsiväri levittyy hyvin hyvän harjan ansiosta, se kestää sekä saa ripset näyttämään siisteiltä ja pidemmiltä. Aivan ihana tuote! Kun ripsiväri loppui toukokuussa, niin minun oli pakko käydä heti ostamassa kaupasta uusi ripsari tilalle - eihän ilman tätä Lumenen ripsiväriä enää pärjää :).

Oliko näistä tuotteista, jokin sinullekin tuttu tuote? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti