perjantai 15. heinäkuuta 2016

HEINÄKUUN LIVBOX

Viron matkan aikana postiin oli saapunut tämän kuun LivBox ja ennen kuin olin boxin ehtinyt kotiin hakea niin huomasin sähköpostissani LivBoxin tiimin lähettämän viestin. Viestistä kävi ilmi, että tämän kuun boxiin oli eksynyt tuote, jonka pakkauksessa ilmoitettu määrä ei täsmää itse tuotteen määrään. En tiedä olisinko itse edes tämmöistä mokaa huomannut, mutta oli hyvä, että LivBox-tiimi oli välittänyt tiedon kaikille tilaajille, kun olivat muutaman palautteen saanut. 

Tällä kertaa miinuksen aiheutti tuotteiden hinnat. Omien nopeiden laskujeni mukaan tämän kuun tuotteet jäävät alle boxin hinnan, mikä aina hieman harmittaa. Toivottavasti elokuun boxi oltaisiin hieman tarkemmin koottu.

Vaikka hintapuoli ja yksi vajaa tuubi jättivät vähän harmitusta, niin silti mielestäni tuotteet olivat tässä boxissa kivoja.


Lemon Juice & Glycerine puuvilla vartalovoide - Boxista löytyi iso putelo vartalovoidetta, mikä on tarkoitettu erittäin kuivalle iholle. Tämä tuote oli todella hyvä, koska Lemon Juice & Glycerine on minulle aivan uusi merkki ja aina on kiva kokeilla jotain uutta. Plussana myös vartalovoiteen miellyttävä tuoksu.

Herbina Aqua Spa vartaloemulsio - Herbinalta oli boxiin laitettu parikin tuotetta, joista toinen oli tämä testerikokoinen vartaloemulsio. Ihan kiva lisä, mutta tämän kokoiset testerit ovat aina vähän inhottavia, kun niitä riittää yleensä vain yhteen kokeilukertaan eikä tuotteesta saa tarpeeksi hyvää kuvaa.

Herbina Body Mist tuoksusuihke - Toinen Herbinan tuote oli aivan ihanan tuoksuinen Blue Lagoon-tuoksusuihke. Tykkään itse käyttää varsinkin kesäisin hajuvesien tilalla kevyempiä vartalosuihkeita ja tämä tuoksusuihke on kuin tehty kesään tai lomamatkalle. Aivan ihana!


Elivo Arganöljy käsivoide - Rakastan erilaisia käsivoiteita ja yleensä jonkinlainen käsivoideputelo löytyy jokaisesta laukusta, jotta käsivoide olisi aina matkassa mukana. Kesäisin en käsivoiteita paljoakaan tarvitse, koska käsieni iho joutuu koutukselle vasta, kun ilmat alkaa viilenemään. Tämä Elivon käsivoide jää varmaan vielä kaappiin odotteleen viileämpiä säitä, jotta testaus pääsee kunnolla käyntiin.

MSCHIC Mineral Primer meikinpohjustusvoide sekä Natural Beauty Foundation mineraalimeikkivoide - MSCHIC:n meikkivoideputelo oli nyt tämä kuukauden moka ja nyt, kun puteloa tarkastelee niin onhan tuolla putelossa aivan liian vähän meikkivoidetta. Muutenkin näin pienet testerit ovat huonoja, mutta ei tuosta meikkivoiteesta tule saamaan kunnon testausmäärää, koska yksinkertaisesti meikkivoidetta ei ole tarpeeksi. Meikinpohjustusvoide on kuitenkin täysinäinen tuubi ja tämä tuote minua ihan kiinnostaa. Voiteen luvataan silottavan ihoa ja tekevän meikistä pitkäkestoisemman.

Vitalis ihovoide - Pitkäaikaistilaajia oltiin jälleen hemmoteltua ja tällä kertaa boxiin oltiin laitettu Vitaliksen ihovoide, mikä sopii huulivoiteeksi, mutta sitä voi käyttää myös kynsinauhoille, kuiviin kantapäihin, auringon polttamiin sekä pakkasenpuremalle iholle. Loistavan laaja käyttävalikoima!

Oma suosikkini oli tässä kuussa Herbinan kesäinen Blue Lagoon-tuoksusuihke. Mikä nousi sinun suosikiksesi?
4 kommenttia on "HEINÄKUUN LIVBOX"
 1. Mielestäni boxin hinta ei vaan voi olla alle maksetun hinnan, vaikka hyötyä olisi tullutkin aiemmista boxeista. Jokuhan on voinut tilata vain tämän ja ei ole saanut rahoilleen vastinetta. Ei tuotteissa sinällään mitään vikaa ole. Herbinan suihkekin on ihana, mutta oli tämä kyllä aikamoinen mahalasku Livboxilta ja jäi fiilis, että jokin tärkein tuote jäi boxista uupumaan.

  Ymmärrän kyllä, että on varmaan kova homma koota ja suunnitella boxeja, joten sinällään Livbox on kyllä ihana juttu. <3 Mukavaa sunnuntaita Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ihan samaa mieltä sun kanssa tästä asiasta. Toivotaan, että ensi kuun boxi olisi tarkemmin mietitty kokonaisuus! :)

   Poista
 2. Mulla oli tismalleen sama suosikki! <3 Kokonaisuudessaankin boksi oli kyllä ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blue Lagoon-tuoksu on kyllä ihana :).

   Poista