perjantai 1. heinäkuuta 2016

HELLO JULY!


Heinäkuu on pärähtänyt vihdoinkin käyntiin! Tämä kuukausi tarkoittaa minulle kesän lopettelua ja viimeistä niin kutsuttua lomakuukautta. Elokuussa aloitan uudet kuviot elämässäni, joten aion kuluttaa tämän kuukauden rentoutumiseen, ystävien kanssa, nauttia joka päivästä sekä jättää pikkuhiljaa hyvästit kesälle. 

Matkojakin on tiedossa vielä kesälle, ensimmäinen starttaa jo ensiviikolla. Toiseenkaan ulkomaanmatkaan ei ole kuin reilu kuukausi aikaa, joten hienostihan tämä kesäloma kuluu. Tälle kuulle olen myös hieman suunnitellut jonkinlaista reissua ihan täällä Suomen rajojen sisäpuolella, jos vain saan jonkinlaisen ystäväporukan kasaan.

Toivotaan, että heinäkuusta tulisi mahdollisimman kesäinen ja mukava kuukausi! :) Onko sinulla jotain lomasuunnitelmia heinäkuulle?
2 kommenttia on "HELLO JULY!"
  1. Heinäkuu on ihana kuukausi, on lämmintä ja kaunista kaikkialla. Oi sinullahan on ihania suunnitelmia kesälle ja mielenkiintoista tulossa elokuulle? Meillä suunnistetaan Heinäkuussa Espanjan lämpöön, kunhan loppukuusta loma vihdoin alkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi te lähdette ihan Espanjaan asti, toivottavasti saatte ihanan reissun! :) Itselläni lomamatkat suuntautuvat tänä kesänä vain hyvin lähelle - Viroon ja Venäjälle :).

      Poista