lauantai 9. heinäkuuta 2016

INSTAWEEK 25 JA 26

Hupsis! Olen aivan unohtanut Instaweek-postaukset. Tai siis minulla oli sellainen käsitys, että olisin postaukset tehnyt ihan ajallaan, mutta eilen, kun aloin blogia selailemaan niin huomasin, että parin viikon Instaweek-postaukset on unohtunut tehdä. Nyt siis ajattelin taas yhdistää kaksi Instaweek-postausta yhdeksi, joten nyt on tulossa aika iso kuvapläjäys. Instasta löydät minut @lillil89 nimimerkin takaa, tulehan seuraamaan :).


1. Mulla on marjapiirakkaan aina sama ohje, jota teen vuodesta toiseen ja taas tuli tehtyä pellillinen herkullista marjapiirakkaa.
2. Äitin luona tuli käytyä syömässä kanakeittoa.
3. Ystävän luona kahvilla.
4. Huulipuna toi kivasti pienen piristyksen naamaan.


1.-3. Juhannusta tuli vietettyä ystävien kanssa ja jopa kokkokin tuli nähtyä tänä vuonna.


1.-2. Diegosta on kehkeytynyt aikamoinen sylikissa, joten monet illat ollaan katseltu Netflixiä tämmöisissä asetelmissa.
3. Kesällä voisi kuvailla kukkia loputtomiin.
4. Kauan odotettu Orange is the new blackin uusin kausi saapui Netflixiin ja se tulikin katsastettua muutamassa päivässä. 


1. Suunnistimme isä-tytär ostosreissulle Erätukkuun ja nopean shoppailun jälkeen käväisimme vielä herkuttelemassa pizzat.
2. Hellepäivän nassu.
3.-4. Pojat eivät jaksaneet hellepäivänä paljoakaan liikkua ja jokainen oli löytänyt oman paikkansa makoiluun. 


1. Äitin kanssa otettiin pitkästä aikaa matsia Scrabblessa.
2. Black&white.
3. Siskon luona kahvilla.
4. Saimme vauvakaverin kylään, mutta Aatua kiinnosti enemmän vauvan sitteri kuin vauva itse.


1.-4. Viime lauantai kului kokonaan Riihimäellä RiksuRokissa, mikä ei ihan iskenyt musiikkitarjonnallaan minuun, mutta tulipahan käytyä tänä kesänä festareilla.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti