torstai 21. heinäkuuta 2016

MUSTIKKAVALKOSUKLAAMUFFINSSIT


Blogi on taas aikalailla hiljentynyt, mutta nyt suurin syy on ollut ulkona oleminen. Ja ei, en metsästä Pokemoneja ympäri kyliä vaan olen ollut päivittäin frisbeegolfaamassa kavereiden kanssa. Kesä on niin lyhyt aika, että siitä pitää ottaa kaikki ilo irti ja viettää aikaa ulkona.

Yritetäänpäs nyt saada blogiin hieman eloa muffinssiohjeella. Eilen leivoin mustikkamuffinsseja, koska yritän nyt kauhealla vimmalla saada viime vuoden marjoja käytettyä, koska niitä on vieläkin jäljellä älytön määrä. Jääkaapista löytyi vielä jämät leivontavalkosuklaasta, joten päätin ottaa sen myös osaksi muffinsseja. Note to myself: raasta ensi kerralla vain sitä suklaata, älä omaa ihoasi.

Valkosuklaa ja mustikat sopivat tosi kivasti yhteen ja nämä muffinssit olivat ainakin mehukkaita!

Mustikkavalkosuklaamuffinssit

2 kananmunaa
1½ dl sokeria
100 g juoksevaa margariinia
1 dl maitoa
2½ dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
mustikoita
valkosuklaata

  • Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita juokseva margariini vaahdon joukkoon.
  • Sekoita kuivat aineet yhteen toisessa kulhossa.
  • Lisää taikinan joukkoon kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa.
  • Raasta taikinaan valkosuklaata ja lisää mustikat.
  • Annostele taikina muffinssivuokiin ja paista 200C:ssa n. 15-20min.
 

2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta! Näitä voisikin testata seuraavaksi. Olen ihan heikkona valkoiseen suklaaseen, ja siihen vielä mustikoita, ai että :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantsii kokeilla, valkosuklaa ja mustikka toimii kivasti yhdessä :).

      Poista