tiistai 26. heinäkuuta 2016

STRUTSEJA MOIKKAAMASSA

Eilinen hellepäivä tuli kulutettua aikalailla ulkona sekä autossa, kun oli aika koluta hieman uusia paikkoja täällä Suomessa. Ensiksi suunta oli Hämeenlinnaan, tarkemmin Parolaan Panssarimuseoon. Kyseinen museo ei olisi ehkä itselläni ensimmäinen kohde, mihin suuntaisin, mutta hyvin siellä aika kului panssarivaunuja tuijotellessa. Seuraava kohde olikin jo omaan makuuni parempi, nimittäin Pälkäneellä sijaitseva Strutsitila Syrjynen.
Matka mummolaan taittui aina ennen Pälkäneen kautta ja muistan, että usein autosta katselin Strutsitilan kylttiä. Koskaan ei tullut kyseisellä tilalla poikettua, joten nyt oli mielenkiintoista nähdä, mitä tuo paikka oikein pitää sisällään. 

Strutsitila on aika pieni tila, missä kuitenkin sai hyvin aikaa kulumaan, kun yritti ikuistaa kameran muistikortille edes muutaman onnistuneen kuvan tilan eläimistä. Lapsille paikka olisi varmasti todella kiva pienestä koosta huolimatta, joten perheelliset, ottakaa tästä reissuvinkki! :) 

Strutsitilalta löytyi strutsien lisäksi villisikoja, ylämaankarjaa, kuusipeuroja, kanoja, pupuja yms. Joten nähtävää kuitenkin oli ihan hyvin aikuisellekin ja mielestäni 3,50€ lippuhinta ei ole paha summa maksettavaksi tästä paikasta. 

Strutsitilalta löytyi myös pieni kahvio, minkä terassilla oli mukava nauttia kuumana päivänä kahvit ja jäätelöt. 

Kaikkia kivoja pieniä paikkoja sitä vain löytyy suht läheltä - näitä paikkoja pitäisi vain kiertää hieman useammin :). 

Oletteko te käyneet Strutsitilalla? :)
4 kommenttia on "STRUTSEJA MOIKKAAMASSA"
 1. Kerran mentiin mutta oli kiinni, eli vastaus on ei. Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Panssarimuseossa käyty vaarin kanssa, vaari oli sodassa panssarimies. <3 Joten tärkeä paikka minulle ja hienoa, että kävitte. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että ehditte käymään yhdessä vaarinne kanssa siellä :) <3

   Poista