maanantai 25. heinäkuuta 2016

UUTTA TUKKAA JA SUNNUNTAIN NASSUA


Sunnuntaina oli ihana päivä, koska tiedossa oli taas kampaajallani käynti :). Käyn kahden kuukauden välein kampaajalla, josta on tullut vuosien saatossa minulle myös ystävä ja en tiedä kumpi on kivempaa kampaajakäynnillä - hiukset saa taas kuntoon vai se, että pääsee ystävän kanssa jutustelemaan pitkästä aikaa. Annoin jälleen kerran Kirsille vapaat kädet värin suhteen, tosin nyt päätin luopua kirkkaan punaisista latvoista niiden kovan hoitamisen takia. Kirsi päätti värjätä tyven taas tummanruskealla, latvat jäivät vaaleammaksi ja sekaan laitettiin hieman kuparin sävyä. Kokonaisuus oli enemmän kesätukka kuin aikaisempi rocktukkani ja kupariset sävyt tuo ihanasti eloa hiuksiin. Jälleen kerran sain poistua Blinkin ovista hymy kasvoilla :).


Aamulla ennen kampaajalle lähtöä ajattelin hieman panostaa sunnuntain meikkiin ja kaivaa taas jonkun luomiväripaletin esille. Päädyin IsaDoran lemppariini, Precious Pearls-palettiin. Paletin sävyillä sai aikaan helmiäishohtoisen silmämeikin, mikä oli hieman tummempi kuin arkimeikkini yleensä. 

Olen nyt myös innostunut Yves Rocherin silmänrajaustussiin, koska se ei jätä rajauksista ihan niin tummia kuin esimerkiksi Lumenen Blueberry eyeliner, vaan rajaus jää hieman "utuisemmaksi". Sopii mielestäni paremmin kesän rennompaan meikkiin.

Meikki kesti hyvin sunnuntain helteen, vasta illalla huomasin, että eyelinerit olivat hieman lähteneet haalistumaan. Käytättekö te kesäisin kevyempää meikkiä vai muuttuuko meikki mihinkään vaikka vuodenaika muuttuu?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti