perjantai 19. elokuuta 2016

ELOKUUN LIVBOX

Hui, kun päivät kiitävät kovaa vauhtia! Viimeisimmästä postauksesta on taas tovi ja minun on kyllä pitänyt istahtaa koneen ääreen jo useana päivänä kertomaan teille omaa mielipidettäni tämän kuun LivBoxin sisällöstä, mutta tuntuu, ettei aikaa riitä koneella istumiseen. Mutta nyt olen tässä ja olisi aika kurkata, mitä LivBox piti sisällään.

Tosiaan viime kuun LivBox oli pienoinen pettymys, mutta tähän boxiin oltiin petrattu ja ainakin itse olin todella tyytyväinen kokonaisuuteen.


Cien Waterproof Mascara - Cien-merkin tuotteita löytyy Lidlistä ja itse olen kyseiseen merkkiin tutustunut vasta shampoon ja hoitoaineen kautta, joten oli mielenkiintoista kokeilla millainen Cien ripsiväri on. Nyt, kun olen ripsiväriä testaillut, niin lopputulos hakeutuu aikalailla sanaan ok. Ripsari kestää hyvin päivän kulutuksen ja sen saa hyvin meikinpoistoaineilla putsattua. Ripsivärin harja ei ole omaan makuuni ja harjalla ei tunnu saavan tarpeeksi tasaisen siistiä jälkeä. 

Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid mattahuuliväri - Elokuun boxista löytyi tämä Maybellinen mattahuuliväri pirtsakassa Coral Courage-sävyssä. Vielä en ole uskaltautunut huuliväriä kokeilemaan, koska sävy on aavistuksen pirtsakka omaan makuuni enkä ole viitsinyt sitä laittaa osaksi arkimeikkiä. Voihan olla, että huulilla sävy ei ole ollenkaan niin pirteä, jota hieman toivonkin.

Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate tehoseerumi - Ahavan tehoseerumin luvataan tekevän ihosta virkeän ja hehkeän näköisen. Varmasti aion kokeilla tätä tuotetta piakkoin, koska ihoni on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin virkeän tai hehkeän näköinen...

Pepsodent White Now Glossy Chic - Kun avasin tämän kuun boxin, niin ensimmäisenä sieltä kurkkasi Pepsodentin hammastahna ja ajattelin, että ei taas! Sitten tulin toisiin ajatuksiin, koska muistin, että minun pitäisi kuitenkin kohta hankkia uusi hammastahna. Olen jo mennyt laskuissa sekaisin kuinka monta hammastahnaa ja hammasharjaa onkaan tullut tässä muutaman vuoden aikana LivBoxin mukana, mutta voin sanoa, että monta! Olen pari kertaa kokeillut nyt tätä hammastahnaa ja muuten tahnassa ei ole mitään muuta vikaa kuin maku. Se on jotenkin kamalan makea, mikä saa ainakin tuntemaan hieman etovaa oloa hampaita pestessä.

Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Parfum Pure - Olen aina innoissani, kun LivBoxissa tulee tuoksunäytteitä ja taas innostuin, kun huomasin paketista tämän Issey Miyaken hajuvesinäytteen. Tuoksu oli omaan makuuni sopiva, mutta sen verran voimakas, että sitä riittää aivan pieni määrä kerrallaan.


Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub - Itseäni alkaa jo hieman kyllästyttämään nämä Neutrogenan pienet putelot, mutta tämä kuorintavoide hieman nostatti kiinnostustani. En ole vielä löytänyt sitä the kuorintavoidetta, joten on kiva päästä kokeilemaan olisiko tämä kuorintavoide se, mistä minä pidän.

Cutrin Repais ISM Conditioner - Tällä kertaa Cutrinilta löytyi suojaava ja korjaava hoitoaine, joka varmasti tulee kulutettua viimeistä tippaa myöden. Olisin tosin edelleen halunnut mieluummin samaa sarjaa olevat shampoon että hoitoaineen, enkä vain hoitoainetta.

Lumenen Glow Reveal kirkastava pikakasvohoito - Lumenelta oltiin boxiin laitettu mielenkiintoinen tuote, nimittäin pikakasvohoito. Pikakasvohoidon käytön jälkeen ihon luvataan jäävän heleän puhtaaksi, hehkuvaksi ja pehmeän tuntuiseksi - kuulostaa hyvältä!

Itse en vielä ole varma suosikkituotteestani, kun kaikkia en ole vielä kokeillut ja kokeilluista tuotteista, mikään ei heti noussut kärkeen. Löysitkö sinä suosikkisi elokuun LivBoxista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti