keskiviikko 3. elokuuta 2016

HEINÄKUUN KULUTETUT

Elokuu käynnistyi jo pari päivää sitten, mutta palataan ihan pikkuisen vielä heinäkuun puolelle, koska olisi aika katsastaa, mitkä tuotteet minulla loppuivat heinäkuun aikana. Joukkoon mahtui vanhoja tuttuja tuotteita, mutta myös joitakin tuotteita, joita testailin ihan ensimmäistä kertaa.


Lumenen Longwear Blur-meikkivoide (sävy 1) - Olen tällä hetkellä tykästynyt Lumenen meikkivoiteeseen, mikä on ihanan kevyt, mutta juuri sopivan peittävä. Olin vain viimeksi vahingossa ostanut itselleni sävyn 1 vaikkakin sävy 0 on tälle kalkkilaivan kapteenille se parempi vaihtoehto.

Batisten kuivashampoo - LivBoxin mukana tuli Batistelta pieni putelo kuivashampoota, mikä kuluikin muutamalla käyttökerralla. Kuivashampoo hoiti hyvin asiansa, mutta en valitsisi tätä kuivashampoota ensimmäisenä tummille hiuksille.

Erisan puhdistusliinat - Heinäkuussa loppui tutut meikinpoistoliinat, jotka ovat mielestäni aikaisemminkin loppuun kulutetuissa-postauksissa nähty. Liinat ovat helpot, sopivat herkälle iholle sekä niitä löytää aina lähikaupasta.

MaxFactorin puuteri - Ostin tämän MaxFactorin puuterin joskus viime kerralla Tuurista ja siitä asti olen puuteria käyttänyt. Puuteri kesti todella kauan vaikka sen käyttö olikin päivittäistä. MaxFactorin puuteri oli ihan ok, mutta en ehkä enää uudestaan ostaisi.


REN shampoo, hoitoaine ja suihkusaippua - Viron matkalle otin mukaani REN:n pienet matkaputelot, jotka riittivät vielä matkankin jälkeen pariinkin suihkukertaan. REN-merkki ei ollut entuudesta tuttu, joten oli mielenkiintoista päästä kokeilemaan merkin tuotteita. Ainakin nämä kaikki kolme tuotetta olivat ihan hyviä eikä tuotteiden tuoksu ollut liian voimakas.


Dove shampoo ja hoitoaine - LivBoxin mukana tulleet Doven shampoo ja hoitoaine tuli testattua myös heinäkuun aikana. Dove ei ole hiustuotteissa oma suosikkini, mutta nämäkin shampoo ja hoitoaine olivat ihan ok tuotteita vaikkei niissä ollutkaan mitään vau-efektiä.

Cutrinin Anti-green shampoo - Tämäkin Cutrinin shampoo tuli joskus LivBoxin mukana. Tykkään todella paljon Cutrinin tuotteista, mutta tässä shampoossa oli jokin, mistä en pitänyt. Ehkä olisin halunnut shampoon kaveriksi kokeiluun myös sarjan hoitoaineen, jos sellainen on. Omat hiukseni jäivät myös ehkä aavistuksen kuivemmiksi kuin normaalisti, kun olin tällä shampoolla hiukseni pessyt.

L'Occitanen Verbena suihkugeeli - Minä niin rakastan L'Occitanen tuotteita ja nyt löytyi minun lempparini L'Occitanen suihkugeeleistä, nimittäin tämä sitruunan tuoksuinen suihkugeeli! Suihkugeeli jäi vielä pitkäksi aikaa tuoksumaan iholle suihkun jälkeen ja sitruunan tuoksu muistutti aivan aidon sitruunan tuomaa tuoksua. Ihana tuote!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti