keskiviikko 24. elokuuta 2016

KESÄN KÄYTETYIN ASUKOKONAISUUS

Simple outfit


Nyt alkaa näyttämään siltä, että kesä on jo pikkuhiljaa vaihtumassa syksyyn. Kesällä syystä tai toisesta en kuvaillut yhtään asujani, mutta yksi kokonaisuus oli kaikista käytetyin, joten halusin esitellä sen näin Polyvoren-kollaasin avulla.

Asukokonaisuus oli simppeli, koska stressiä ja huolta oli ollut niin paljon, joten huomasin, etten jaksanut käyttää asuihin yhtään enempää mietintää tai panostusta. Yläosina käytin eniten mustia toppeja, ohuilla olkaimilla. Keväällä olin löytänyt Lindexistä todella yksinkertasen mustan topin, mikä oli pelastus pahimmilla helteillä! Löysin samaiselta ostosreissulta Lindexiltä myös uudet farkkushortsit. Kaappini on pullollaan farkkushortseja, mutta kaikki jo omaan makuuni vähän turhan lyhyitä. Lindexistä löytyikin hieman pidemmän malliset farkkushortsit, mitkä palvelivat koko kesän loistavasti.

Muistan kuinka viime kesänä hieman leikittelin kesäkengillä ja kokeilin paljon erilaisia kenkiä asuissa. Tänä kesänä jalkaani ovat melkeinpä ainoina päässyt mustat slip-on kengät. 

Kameraa en ole paljoakaan kuljetellut mukanani, joten olen saanut tämän kesän viilettää pikkulaukkujen kanssa. 

Toisaalta tämä kesä oli vapauttava, etten kuvaillut asuja blogia varten vaan sain vain olla. Mutta toisaalta kaipaan sitä, että edes hitusen panosti enemmän kokonaisuuksiin ja ikuisti asuja muistikortille. Jos löytäisi vielä itselle jonkun kuvaamaan, niin tämäkin ongelma hieman helpottuisi :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti