keskiviikko 31. elokuuta 2016

MAKUUHUONE


Olen ollut todella tarkka eron jälkeen omasta tilastani ja yksityisyydestäni, joten blogi on ollut täysin hiljainen sisustuksen ja oman kodin suhteen. Viime viikolla rohkenin ottaa kaksi kuvaa, kyllä vain kaksi kuvaa, makuuhuoneestani, mikä on varmaan yksi lempipaikoistani tässä asunnossa. Näitä kahta kuvaa olen tosiaan viikon verran pitänyt kameran muistikortilla ja arponut laitanko näitä edes blogiin. Kuvista ei pääse käsitykseen makuuhuoneen kokonaisuudesta, mutta näissä kuvissa näkyy lempiasiani makuuhuoneesta.

Olen sisustanut makuuhuoneeni valkoisella ja harmaalla ja olenkin täysin rakastunut raitaverhojen ja sängyn koristetyynyjen ja päiväpeiton yhdistelmään. Raidoissa ja harmaassa on vain sitä jotain, mistä minä pidän todella paljon ja mikä luo rauhallisen tunnelman.

Toinen lempiasiani makuuhuoneessa on meikkinurkkaus. Tässä asunnossa ei ollut meikeilleni minkäänlaista säilytystilaa, joten jouduin loihtimaan sen itse. Ikeasta kävin ostamassa MALM-kampauspöydän, jossa on pitkä vetolaatikko, johon mahtuu upeasti meikit, joita ei halua pitää esillä. Pöytä on myös helppo putsata lasisen pöytälevynsä ansiosta.

Ikean yhdessä valmishuoneessa oli yhdistetty MALM-kampaus pöytä tämän pyöreän mallisen peilin kanssa ja tykästyin heti näiden kahden yhdistelmään. 

Meikkinurkkaus on ollut vielä harmittavan vähän käytössä, koska vielä pitäisi hankkia peilin molemmille puolelle meikkaamiseen sopivat valot, koska nurkka on sen verran hämärä.

Näistä kuvista tuli mieleen, että olisi kiva kuulla, minkälaisesta värimaailmasta te pidätte makuuhuoneessa? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti