sunnuntai 7. elokuuta 2016

REISSU INSTAGRAMIN KAUTTA

Viimeinen lomareissu tuli tehtyä tälle kesälle ja nyt on kyllä sellainen fiilis, että nyt saa ulkomaanreissut jäädä vaikka ensikesään. Matkustamisen on mukavaa, mutta kaksi reissua kuukauden sisään on jo vähän liikaa omaan makuuni, koska kotonakin on mukavaa. Tein tosiaan reissun Viipuriin äitini, siskoni ja siskoni poikaystävän kanssa ja reissu oli oikein onnistunut. Vietimme ensin päivän Lappeenrannassa, josta lähdimme seuraavana aamuna aikaisin Saimaan kanavaa pitkin Viipuriin. Viipurissa vietimme yhden yön ja viimeinen päivä kuluikin suurimmaksi osaksi takaisin matkustamisessa. Reissu oli lyhyt, mutta siinäkin ehti nähdä paljon - Saimaan kanavan sulkuineen, kesäisen Lappeenrannan ja Viipuri ehdittiin koluamaan aika mukavasti. 

Ennen kuin puran kamerasta reissukuvat blogin puolelta, niin ajattelin näyttää teille miltä reissu näytti Instagramini kautta. Instasta löydät minut @lillil89 nimimerkin takaa, joten otahan seurantaan! :)


1. Kesäinen Lappeenranta.
2. Kävimme Lappeenrannassa ihastelemassa upeasti tehtyjä hiekkalinnoja. Tai voiko noita edes linnoiksi sanoa, ennemminkin hiekkateoksiksi.
3.-4. Illalla poikkesimme Lappeenrannan Rossossa herkuttelemassa pizzat, mitkä osoittautuivat todella herkullisiksi!


1. Mälkiän sulku Saimaan kanavalla.
2. Viipurin linna näkyi upeasti heti satamasta.
3. Viipurissa oli paljon kulkukissoja, joista tämä hieman nuhjaantunut yksilö sulatti sydämeni niin pahasti, että olisin voinut vaikka kuljettaa sen salaa kotiin.


1.-2. Ensimmäisenä iltana Viipurissa oppaamme kehui yhtä ravintolaa vanhastakaupungista, mitä päätimme mennä kokeilemaan. Varsinkin pääruoka (häränlihaa) oli todella hyvää.
3. Ennen takaisin Suomeen lähtöä kävimme vielä vanhassakaupungissa syömässä toisessa ravintolassa, mikä oli hieman kalliimpi kuin aikaisempi, mutta ruoka ei ollut hyvää ja annokset olivat turhan pieniä hintoihinsa nähden.

Oletteko te käyneet Viipurissa ja mitä piditte kaupungista? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti