tiistai 27. syyskuuta 2016

MUUTAMAN EURON RIPSIVÄRI


Rakastan kokeilla uusia meikkejä, varsinkin ripsivärien testailusta en voi saada tarpeekseni. Olen tosin ihastunut Lumenen True Mystic Volume-ripsariin, mitä vielä mikään toinen ripsiväri ei ole päihittänyt. Nyt kuitenkin Lumenen ripsarini veteli viimeisiään, joten raaskin ostaa uuden ripsivärin testiin ja myös senkin takia, että tämä uusi ripsiväri maksoi vain muutaman hassun euron. Minimanissa oli tarjoukset menossa ja MaxFactorin Wild Mega Volume-ripsiväri oli hyvässä tarjouksessa. Jos en ihan väärin muista, niin olisiko ripsivärin hinta ollut vain 3€?. 

Tänään kokeilin MaxFactorin ripsiväriä ensimmäistä kertaa ja jo ensimmäisellä testailulla pystyn sanomaan, ettei tämä ripsiväri ainakaan omasta mielestäni päihitä Lumenen True Mystic Volume-ripsiväriä.MaxFactorin Wild Mega Volume-ripsiväri ei tuo ripsiä omaan makuuni ollenkaan niin hyvin esille kuin Lumenen ripsiväri. Itse tykkään käyttää paksuja rajauksia, joten ripsien tulisi päästä paremmin esille. Huono puoli MaxFactorin ripsivärissä on myös harja. Se on liian paksu, joten sisä- ja ulkoripsiin on todella vaikea levittää siististi ripsiväriä.

Summarum: Oli mukava testata uutta ripsiväriä, mutta en aio tätä jatkossa ostaa. Jos olisin täyden hinnan tästä maksanut, niin se olisi harmittanut, mutta muutaman euron sijoitus MaxFactorin ripsiväriin ei nyt haitannut. 

Oletteko te kokeilleet MaxFactorin Wild Mega Volume-ripsiväriä ja mitä tykkäsitte?
2 kommenttia on "MUUTAMAN EURON RIPSIVÄRI"
  1. En oo vielä kokeillut tota, mutta pääsee pian kokeiluun, kun Nyxillä on viimeset päivät käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omaan makuuni ei ollut kyllä sopiva ripsari, mutta eipä toi paljoa rahapussia kirpassut :)

      Poista