lauantai 17. syyskuuta 2016

TORNIHOTELLI

Tornihotelli on ollut avoinna jo syksystä 2014, mutta minä sain aikaiseksi vasta tällä viikolla käydä siellä. Henna on muutaman kerran Tornihotellin Moro Sky baarissa käynyt ja hän ehdotti, että menisimme vielä yhdessä katsastamaan paikan. Tiistaina otimmekin suunnaksi Tampereen ja tuon 25.kerroksisen jättiläisen.


Tornihotelli oli upean näköinen jo ulkoapäin illan pimeydessä valojensa ansiosta ja Moro Sky baarikin oli ihan viihtyisä. Yllätykseksemme baari oli aivan täynnä ja vapaita paikkoja oli vain terassin puolella. Me värjöttelimme koko kaksi ja puoli tuntia terassilla, kun lämpöisestä tilasta ei löytynyt koko aikana vapaata paikkaa, joten tästä pienoinen miinus. 

Henna oli kertonut jo aikaisemmin, että Moro Sky Bar on hieman kalliimpi paikka, joten minä pidättäydyin vain kahdessa oluessa. Henna maistoi paria eri drinkkiä, josta baarimikot saavatkin pienen plussan, kun tekivät hyvin ympäripyöreistä tilauksista omanlaiset drinkkinsä. 


Näköalat olivat upeat, se täytyy myöntää. 25.kerroksesta näki hyvin Tampereen keskustan ylle ja illalla kaupungin valot olivat todella kauniit.

Omaan makuuni Moro Sky Bar oli turhan fiini. Minä kaipaan illanvietossa musiikkia ja pientä rähjäisyyttä. Oli kuitenkin mielenkiintoista vihdoinkin käydä Tornihotellissa ja kyllähän ne näköalat olivat näkemisen arvoiset.

Oletko sinä käynyt Tornihotellissa tai Moro Sky baarissa, mitä tykkäsit? :)

5 kommenttia:

 1. Ollaan käyty tornissa pari kertaa, mut eihän sielä pääse ikinä istuun sinne sisälle, joten mielummin ollaansitten juotu juomat jossain muualla :/ Sielä alakerrassa on ne 2 ravintolaa ja viimeks käytiin siinä, joka on lähempänä ulko-ovia ja oli tosi hyvät ja edulliset ruuat. Se viereinen alacarte ravintola oli vähän pettymys. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mietinkin sitä alakerran raflaa, että millasethan ruoat ja varsinkin hinnat siellä on :). Pitää joskus käydä testaamassa!

   Poista
 2. Olen käynyt ja oli kyllä hieno hotelli. :) Kivaa uutta viikkoa Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo upea ja upeat maisemat :). Kivaa viikkoa sinnekin <3

   Poista