torstai 13. lokakuuta 2016

LEFFA MIKÄ NAURATTI


Huhhuh! Eilen vatsalihakset ja posket olivat kovilla, kun kävimme Hennan kanssa katsomassa Plevnassa Bridget Jones's Baby-elokuvan. Jo matkalla elokuviin räkätimme hulluna ja leffassa sama meno jatkui. En muista koska olisin elokuvissa nauranut niin paljon kuin eilen.

Henna pyysi minut jo jokin aika sitten mukaansa katsomaan Bridget Jonesin uusimman leffan, mutta halusin katsoa elokuvasarjan 1 ja 2 osat ennen elokuviin menoa. Lainasin leffat Hennalta ja katsoin molemmat leffat yhden illan aikana. Muutaman päivän kuluttua minulla kävi älytön tuuri, kun voitin Tiian blogista nämä kyseiset elokuvat itselleni. Onneksi, koska tämä Bridget Jones's Baby oli omasta mielestäni kolmikon parhain, joten tulen senkin hankkimaan leffahyllyyni :).


Tiia oli laittanut vielä leffojen mukaan kaksi Baby Lipsin huulirasvaa, joista toinen pääsi heti eilen elokuviin mukaan. Mua hieman nauratti, kun huomasin huulirasvat kirjekuorissa, koska mulla on paha tapa nyplätä hampaillani huulia elokuvaa katsellessa, joten huulirasva oli eilisen pari tuntia kestävän elokuvan aikana suuri pelastus! :)

Oletteko käyneet jo katsomassa Bridget Jones's Baby-elokuvan ja mitä piditte? :)


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti