lauantai 8. lokakuuta 2016

LOKAKUUN LIVBOX

Syyskuussa pohdin jatkaisinko LivBoxin tilaamista, koska viimeisin tilaukseni päättyi syyskuun boxiin. Päädyin lopulta jatkamaan tilausta, koska onhan tuosta kuukauden yllätyspaketista vaikea luopua. Eilen kuitenkin koin pienen harmistuksen, kun avasin lokakuun boxin. Boxi oli täynnä testerikokoisia tuotteita. Ei hyvä, ei ollenkaan hyvä. Kirosin jo mielessäni, että miksi ihmeessä jatkoin tilausta, kun boxit alkavat vaan menemään huonompaan suuntaan ja tuotteiden hinta ei edes ylitä boxin hintaa. Tänään harmitus hieman laantui, kun avasin sähköpostin. LivBoxin tiimi oli lähettänyt boxin tilaajille pahoitteluviestin tämän kuun boxista ja hyvityksenä sai 30 pistettä jemmaan (60 pisteellä saa tilattua boxin ilmaiseksi). Nyt toivon, että marraskuun boxiin oltaisiin panostettu ja korjattaisiin hieman tämän kuun virhettä.

Lokakuun boxissa oli kyllä muutama mielenkiintoinen tuote, joita innolla alan kokeilemaan, mutta inhottavaa vain, että tuotteet ovat testerikokoisia, joten niistä ei kovin paljon saa irti.


1. Iberon häivytyssivellin - Eilen meikatessa katselin siveltimiäni ja mietin, että pitäisi piakkoin hankkia uusia siveltimiä vanhojen ja nuhjaantuneiden tilalle. Olin tyytyväinen, että boxin mukana tuli Iberon sivellin, niin nyt ostoslista lyheni yhden siveltimen verran :).

2. L'Oréal Paris Pure Clay Purify-kasvonaamio - Eniten mielenkiintoni heräsi, kun huomasin boxissa olevan L'Oréalin kasvonaamion. Kasvonaamion luvataan puhdistavan ihoa sekä poistavan iholta epäpuhtauksia. Innostuin kasvonaamioista, kun sain Buzzadorilta testiin Garnierin kangasnaamiot, mitkä olivat aivan ihanat, joten nyt on kiva kokeilla myös jotain muita, voidemaisia naamioita.

3. Vichyn Pureté Thermale-puhdistusgeeli - Boxissa tuli Vichyltä Pureté Thermale-puhdistusgeeli tai puhdistusöjy ja minä sain tämän puhdistusgeelin. Ihan mielenkiintoinen tuote, mutta edelleen tuon testerin koko on aika mitätön...


1. Moroccanoilin Treatment-hoitoöljy - Boxissa oli muutama tuote, joita olen jo käyttänyt ja tämä Moroccanoilin hiusöljy on yksi niistä. Minulla on ollut jo pitkään käytössä Moroccanoilin hiusöljy, joten uutta (edes pientä puteloa) en olisi kaivannut. Hiusöljy on tosin todella hyvä, joten enköhän minä tämänkin tule kuluttamaan.

2. Lumenen LÄHDE Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar-puhdistusvesi - Lumenelta oltiin laitettu tällä kertaa puhdistusvesi, jota ei tarvitse erikseen enää huuhdella kasvoilta pois levittämisen jälkeen. Mielenkiintoinen tuote ja varmasti pääsee kokeiluun piakkoin.

3. TRESemmén Heat Defence Styling Spray-lämpösuojasuihke - TRESemmén lämpösuojasuihkekin minulta löytyy ja nimenomaan tämmöisessä matkakoossa. Lämpösuojasuihke on ihan hyvä suoja hiuksille, mutta ei ehkä paras, mitä olen kokeillut.

4. Palmoliven Smooth Delight-suihkusaippua - Minua alkaa hieman kyllästyttämään nämä Palmoliven suihkusaippuat.. Siitä ne ovat hyviä, että ne varmasti tulee käytettyä viimeiseen pisaraan, mutta voisiko ainakin loppuvuosi kulua ilman Palmoliven suihkusaippuoita...

Löysitkö suosikkisi tämän kuun vajavaisesta boxista?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti