tiistai 18. lokakuuta 2016

PURPPURA OSANA SILMÄMEIKKIÄ


Minulla on paha tapa kangistua kaavoihini ja on vaikeaa edes yrittää rikkoa niitä. Silmämeikkiä tehdessäni unohdan yleensä tyystin luomivärien olemassa olon. Yleensä minulla pitää olla jotain tärkeämpää menoa (illanistujaiset, juhlat yms.), että jaksan nähdä vaivaa parempaan silmämeikkiin. Nyt olen kuitenkin viime aikoina yrittänyt käyttää arkenakin erilaisia luomivärejä ihan jo senkin takia, että ne pääsisivät joskus käyttöön, eivätkä vain makaisi laatikon pohjalla.

Luomiväreissä yleensä haen aika neutraalia ilmettä. Rakastan erilaisia ruskean sävyjä silmämeikeissä, koska niillä saa hillityn lookin tehtyä helposti. Baari-iltaisin taas suosin tummaa - musta ja harmaa ovat eniten käytössä. Muut värit taas unohtuvat. Kaikki tuntuvat niin räikeiltä ja liian silmiinpistäviltä. 


Päätin eräänä päivänä kaivaa esille jonkun muun paletin, josta ei vahingossakaan löytyisi ruskean sävyjä tai muita suosimiani sävyjä. Ensimmäisenä löysin tämän Yves Rocherin paletin, jossa on kolmea sävyä - varsinkin tummin sävy oli eniten purppuramaisin. Vaalein sävy oli taas hempeän roosan sävyinen. Rohkeasti lähdin paletin sävyjä kokeilemaan vaikka hieman pelkäsin tulisiko lopputulokset enemmän sen näköinen, että olisin saanut nyrkin silmääni.


Tummimmalla sävyllä olisi saanut vielä enemmänkin ilmettä silmämeikkiin, mutta sen verta himmasin tummimman sävyn käyttöä, ettei meikistä tulisi turhan yliampuva, kun kuitenkin arkipäivää elin. Purppuran sävyillä sai kivasti ilmettä ja omasta mielestäni se sopi oikein hyvin vihreisiin silmiini - silmät tulivat niin sanotusti säkenöivemmin esille luomivärin ansiosta.

Tämä silmämeikki oli ihan hauskaa vaihtelua tavalliseen, mutta vieläkin selvästi arastelen oikein selkeästi erottuvia värejä. Pienin askelin ehkä minäkin niin totun :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti