tiistai 25. lokakuuta 2016

SÄHKÖISTEN HIUKSIEN PELASTAJA


Taas eletään sitä aikaa, kun hiukset ovat aina sähköiset ja pelastusta ei tunnu löytyvän mistään hiustuotteesta. Minulle sattui kuitenkin aikamoinen säkä, kun kolusin kaappejani ja löysin tämän Cutrinin silottavan kiiltovoiteen. Ensin ihmettelin, että mikäs kökkö tuote tämä oikein on, kun se on jäänyt lojumaan kaapin perälle. Sitten muistelin, että tämä Cutrinin tuote olisi joskus tullut LivBoxin mukana ja tarkoitukseni oli kokeilla tuotetta myöhemmin. Testailut selvästi lykkääntyivät niin paljon, että koko kiiltovoide unohtui.

Lähdin rohkeasti testaamaan kiiltovoidetta, kun sen luvataan tuoteselostuksessa poistavan sähköisyyttä ja pörröisyyttä. Hieman pelkäsin, että voide jättää hiukset ällöttävän rasvaisen näköiseksi, mutta mitä vielä! Kiiltovoidetta ei tarvitse paljoakaan käyttää, niin se silottaa hiukset nätisti ja sähköisyys on tiessään! 


Otin nopsaan aamulla ennen ja jälkeen-kuvat, joista saa edes hieman kuvaa, miten paljon kiiltovoide auttaa. Minä olen niin tykästynyt Cutrinin kiiltovoiteeseen, että se on ollut minulla päivittäin käytössä siitä asti, kun putelon kaapin perältä löysin. Suosittelen kokeilemaan! :)
2 kommenttia on "SÄHKÖISTEN HIUKSIEN PELASTAJA"
  1. Vau! :) Ihan selkeä muutos! Toi on just inhottavaa, kun talvella hiukset leijailee joka suuntaan. Onneks ei täällä sentää ole tarvinnut siitä kärsiä vaikka täälläkin on melko viileä talvi. 0_o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusten sähköisyys on kyllä rasittavaa. Tänään aamulla hieman pelkäsin kuinka hiukset sähköistyvät koulussa päivän aikana ja vielä päällä oli sellainen takki, mikä aina laittaa hiukset "mukavan" sähköisiksi. Cutrinin kiiltovoide kuitenkin piti hiukset siloisena koko päivän eikä sähköistä katastrofia tullut :).

      Poista