sunnuntai 2. lokakuuta 2016

SYYSKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Elokuussa kulutin loppuun vain kaksi tuotetta ja Elokuun loppuun kulutetut-postauksessa pohdinkin, että kuluukohan syyskuussa hieman enemmän tuotteita, kun elokuussa niitä loppui niin nihkeästi. Kyllä minä sen verran oikeaan osuin, että enemmän loppui kuin elokuussa, mutta ei ihan niin paljon kuin ajattelin. Pari tuotetta sinnitteli vielä lokakuun puolelle ja loppuivat vasta tänään, mutta käsitellään ne vasta kuukauden kuluttua. Katsotaanpa nyt, minkälaisia tuotteita minulla oli käytössä ja, mitkä putelot tyhjenivät.


Cien shampoo ja hoitoaine - Ostin mielenkiinnosta Lidlistä kokeiluun Cienin shampoon sekä hoitoaineen, koska en ollut aikaisemmin kyseisen merkin tuotteita kokeilut. Shampoo ja hoitoaine osoittautuivat ihan ok tuotteiksi, mutta eivät nousseet kuitenkaan lähellekään suosikkejani, mitä tulee shampoisiin ja hoitoaineisiin.

Dermosilin Nature-suihkusaippua - Elokuussa loppui Dermosilin suihkusaippua, mikä on hetken jo kaapissa lojunut. Suihkugeeli oli ihan hyvä tuote, mutta miinuksena se, että geeli jäi todella vahvasti ihoon kiinni ja se piti todella hyvin hangata ihosta pois, pelkkä huuhtelu ei auttanut.


Schwarzkopfin hiuslakka - Ostin jostain tarjoukset tämän ison hiuslakkaputelon ja se palveli kyllä hyvin ja pitkään. Hiuslakka piti hiukset hyvin aisoissa ja muistaakseni hinta ei ollut mikään paha. Hyvä perus hiuslakka.

Garnierin Strength & Shine-shampoo - Usein ostan Garnierin shampoita ja hoitoaineita, jos en jaksa kokeilla mitään uusia, koska olen ollut aina ihan tyytyväinen Garnierin tuotteisiin. Tämä shampoo on hyväksi todettu ja varmasti tulen sitä jatkossakin ostamaan.

Cutrinin Repair ISM-hoitoaine - Tämä hoitoaine tuli elokuun LivBoxin mukana ja aloin sitä heti kokeilemaan. Hoitoaine ei minua kovastikaan säväyttänyt, joku siinä ei vain tuntunut sopivan hiuksiini. Putelo tuli kuitenkin kulutettua viimeiseen pisaraan asti.


Korressin Basil Lemon-suihkugeeli - Syyskuun LivBoxissa tuli Korressin suihkugeeli, mikä oli heti pakko testata, koska en ole aikaisemmin edes kuullut Korres-merkistä. Suihkugeeli tuntui koostumukseltaan hyvältä, mutta tuoksu oli sellainen, mikä ei viehättänyt alkuunkaan omaa nenääni.

Lumenen Longwear Blur Foundation-meikkivoide - Tämä Lumenen meikkivoide on ehdoton suosikkini, koska Light Ivory-sävy sopii hyvin vaalealle iholleni ja meikkivoide on ihanan kevyt, mutta peittävä. 

Nivean Dry Comfort-deodorantti - Kokeilin ensimmäistä kertaa tätä Dry Comfort-deodoranttia ja se oli todella hyvä. Deodorantti antoi pitkän suojan hikoilulta ja tuoksu oli sopiva - ei ollenkaan liian voimakas. Nivean deodorantit ovat kyllä suosikkejani dödöistä, eikä tämäkään dödö pettänyt.

Lumenen True Mystic Volume-ripsiväri - Syyskuun lopussa rakas Lumenen ripsivärini loppui ja en ole kyllä löytänyt tätä ripsiväriä voittanutta. Minulla kuitenkin on tällä hetkellä muutama ripsiväri, mitkä pitäisi käyttää ennen kuin ne ihan kuivuvat, joten nyt päätin, etten vielä osta seuraava Lumenen True Mystic Volume-ripsiväriä ennen kuin olen edes pari muuta ripsiväriä kuluttanut meikkipussistani.
2 kommenttia on "SYYSKUUN LOPPUUN KULUTETUT"
  1. Mä eilen kans Lidlissä ollessani mietin mitä muita Cienin tuotteita kannattaisi voiteen lisäksi ostaa testiin; joukosta löytyi nimittäin supermielenkiintoisia tuotteita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen kokeillut vain näitä Cienin shampoita ja hoitoaineita sekä LivBoxin mukana tullutta Cienin ripsaria :). Nyt alkoi tosin houkuttelemaan sun postauksen myötä se voide! :D

      Poista