tiistai 22. marraskuuta 2016

INSTAWEEK 46

Viime viikko oli taas hiljainen Instagramin puolella ja hetken jo mietin, jos yhdistäisin viime ja tämän viikon Instakuvat, mutta ilman muita postausideoita päätin tehdä näistä vaivaisesta seitsemästä kuvasta postauksen. Toivottavasti ehtisin tällä viikolla tekemään hieman enemmän postauksia jemmaan, kun kotona ehdin olemaan valoisaankin aikaan. Tai no minkä valoisan, aika harmaalta tuolla on näyttänyt viime aikoina. Toivotaan, että taas joku päivä saataisiin nauttia auringostakin :).

Instakuvien myötä kivaa tiistaita :).


1. Maanantain huipuin hetki on illalla, kun telkkarista pyörähtää käyntiin Walking Dead.
2. Nykyään useimmat selfiet tulee nähtävästi otettua koulun vessassa ja aina taustalla näkyy keltainen vessan seinä tai jonkun henkari. Henkari on aiheuttanut mulla ihmetystä, että kuka oikein on jättänyt henkarinsa koulun yleiseen vessaan :D.
3. #TBT, myös Instan puolella piti jakaa pikku-Laurasta kuva.
4. Porukoilla kahvilla ja pitkästä aikaa sain persikkarahkaa, nam!


1. Huomasin viikonloppuna, että ulkona oli kummallinen valoilmiö, joten oli pakko äkkiä kiiruhtaa ulos puhelimen kanssa, jos saisi tuosta valoilmiöstä kuvankin talteen. Aurinko oli juuri painumassa piiloon, mutta vähäisetkin auringonsäteet sai fiiliksen paremmaksi :).
2. Sunnuntaina tuli leivottua porkkanasämpylöitä.
3. Hämimies on tykästynyt keittiön baarijakkaroihin, kun otin tuolien päällä lampaantaljat pois. Hämi ei jostain syystä voi sietää lampaantaljoja.
2 kommenttia on "INSTAWEEK 46"
 1. Noi sun ihanat sämpylät. <3 Walking Dead, hitsi se alkoi niin jännästi, mutta nyt se vähän junnaa, epäilemättä kauden lopun kauhutunnelmia. Mukavaa uutta viikkoa Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo viimeisimmät jaksot on ollut aika boring, varsinkin jos vertaa kauden avausjaksoon, mikä taas sai jo hieman vihaamaan sarjaa :D. Toivotaan, että jaksot paranisi :).
   Kivaa viikkoa myös sinne Tiia <3

   Poista