perjantai 11. marraskuuta 2016

KESTÄVÄ MATTAPUNA


Pitkästä aikaa piipahdin Citymarketin meikkiosastolla, jossa huomasin parinkin Maybellinen tuotteen olevan tarjouksessa ja nämä tuotteet olivat sellaisia, joita olin jo hetken pohtinut hankkivani. Kummatkin tuotteista päätyivät ostoskoriin ja tässä niistä toinen - Maybellinen Vivid Matte Liquid nestemäinen mattahuulipuna. Minulla on entuudestaan tästä sarjasta olemassa ärhäkän pinkki, Coral Courage sävy, mutta se oli omaan makuuni vähän liiankin pinkki. Olin kuitenkin monet kerrat ihastellut hillitympää Nude Flush sävyä, minkä vihdoin sain kokeiluun. 

Keskiviikkona maalasin huuleni Maybellinen mattapunalla ennen koulua ja voi vitsit nämä mattapunat ovat hyviä. Pinta todellakin jäi mattaiseksi ja puna pysyi hyvänä koko päivän. Hieman toki puna kului päivän mittaan, mutta se ei haitannut, koska sävy vain pehmeni kuluessaan eikä lähtenyt rakoilemaan eri puolilta huulia, niin kuin monien punien kanssa tuppaa käymään. 

Toinen Maybellinen tuote jääköön vielä arvoitukseksi, koska haluan saada tuotteesta kuvat valoisaan aikaan ja ehkä loihtia jonkinlaisen meikinkin kyseisellä tuotteella :).

Löytyykö sinulta Maybellinen Vivid Matte Liquid punia?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti