lauantai 19. marraskuuta 2016

KUN REMES YLLÄTTI


Kummeillani on ollut tapana ostaa minulle vielä näin aikuisiälläkin syntymä- ja joululahjat. Lahjat ovat yleensä olleet pussilakanasettejä tai Remeksen kirjoja. Aloitin joskus Remeksen kirjan lukemisen, minkä olin heiltä ensimmäisenä Remeksen kirjana saanut. Teksti ei napannut nuorelle ihmiselle yhtään ja kirjat jäivät aina lukematta, kun sellaisen lahjapaketista avasin. Tänäkin vuonna sain lahjaksi Ilkka Remeksen Kiirastuli-kirjan. Ensireagtio oli, että ei taas näitä kirjoja, mutta lopulta mieleni muuttui. Päätin antaa Remekselle uuden mahdollisuuden.

En tiedä johtuuko iästä vai mistä, mutta Remeksen Kiirastuli oli todella hyvä lukukokemus. Voin kuvitella, etten tästä kirjasta olisi välittänyt 10 vuotta sitten. Nyt se kuitenkin kolahti niin hyvin, että luin kirjan iltalukemisena parissa viikossa. 

Kiirastuli oli sen verran hyvä kirja, että päätin antaa Remeksen muillekin kirjoille uuden mahdollisuuden. Remeksen tekstit ovat kuitenkin sen verran raskaita, että tässä välissä luen hieman kevyemmän kirjan, jonka jälkeen kaivan vanhat Remeksen kirjani esille :).

Pidätkö sinä Remeksen kirjoista?
2 kommenttia on "KUN REMES YLLÄTTI"
  1. En oo ite lukenut yhtään Remestä, mutta tänä vuonna metsästin tota kirjaa monestakin kaupasta :D T oli päättänyt antaa ton kirjan isänpäivälahjaksi isälleen ja olikin sitten kaivamassa sokkelia, kun sai sen idean.. eli minä sitten kiersin ympäri kylää hakemassa tota.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä lahja, jos Remeksestä tykkää! :)

      Poista