torstai 3. marraskuuta 2016

LOKAKUUN LOPPUUN KULUTETUT

No niin, nyt aloitan sen joka vuotisen valituksen tästä pimeydestä! Ei se muuten minua haittaa, mutta nyt, kun on pitkät koulupäivät niin kuvaamisesta ei tule yhtään mitään. Yritin epätoivoisesti yritin näitä loppuun kulutettuja tuotteita kuvata keittiön ikkunan äärellä, jos vaikka ihan viimeiset luonnonvalot hieman auttaisivat kuvatessa, mutta ei. Keinovalo vei voiton kuvissa, joten anteeksi jo valmiiksi karseista kuvista. Noin, nyt olen tämän vuoden osalta valittanut pimeästä ajasta, joten sitä ei tarvitse enää täälläkään toitottaa - eipä.

Lokakuussa kului monta tuotetta ja pari lemppariakin kului loppuun. Nämä lempparit olivat sellaisia, jotka haluan kyllä joskus vielä hankkia uudestaan käyttöön.


XZ:n shampoo ja hoitoaine - Muutaman kerran olen käyttänyt XZ:n hiustuotteita, mutta nyt löysin omat lempparini XZ:n shampoo- ja hoitoainevalikoimista. Energisoiva hedelmä-shampoo ja hoitoaine olivat perus hyviä tuotteita, mutta niiden tuoksu oli ihanan raikas ja piristävä.

Garnier Fructis Strenght&Shine-hoitoaine - Tämä Garnierin hoitoaine on aina sellainen varma valinta. Yleensä se löytyy jokaisesta kaupasta ja sopii hyvin hiuksilleni.


Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick kosteuttava hoitosuihke - Syyskuun LivBoxin mukana tuli tämä kosteuttava hoitosuihke, jonka otin heti käyttöön. Suihke kesti hyvin huomioiden sen pienen koon, mutta en löytänyt siitä omille hiuksilleni apua, mitä haen hoitosuihkeista. Takut sai hyvin kyllä tämän tuotteen avulla setvittyä, mutta muuten tuote jäi hieman mitään sanomattomaksi.

Garnier Fructis Extreme Hold-hiuslakka - Lokakuussa loppui jälleen yksi hiuslakoista. Tätä hiuslakkaa olen monen monta kertaa käyttänyt ja luokittelen hiuslakan ok-tuotteeksi. Siinä on ihan kohtalainen pito, mutta vaativimpinia hiuspäivinä turvauduin ennemmin toiseen hiuslakkaan.

Schwarzkopfin suihkutettava hoitoaine - Tämä tuote on näkynyt loppuun kulutetuissa aiemminkin, koska tämä on lempparini suihkutettavista hoitoaineista. Lähikaupoissani on aika pieni valikoima hoitosuihkeita ja olen niistä todennut tämän olevan parhain. Kuitenkin aina välillä tekisi mieli kokeilla jotain muutakin hoitosuihketta.


Palmoliven Smooth Delight-suihkusaippua - Palmoliven matkakokoinen suihkusaippua tuli lokakuun LivBoxin mukana. Pidin todella paljon suihkusaippuan lempeästä tuoksusta, mutta ongelmaksi tässä matkakokoisessa purnukassa tuli tuo korkki. Eihän sitä meinannut millään saada auki ja useamman kerran tappelin putelin kanssa. Muuten tuote oli hyvä.

I love... Lemon Sorbet-suihkusaippua - AH! Rakastuin täysin I love... Lemon Sorbet-suihkusaippuaan, koska tuoksusta tuli ihan mieleen sitruunamuffinssit! Tuoksu oli siitä mitä herkullisin.

Gilletten Satin Care-karvanajogeeli - Löysin Tokmannilta jokin aika sitten Gilletten karvanajogeelit tarjouksesta, jossa kaksi purnukkaa sai melkein yhden hinnalla. Minähän kotiutin heti molemmat, koska minulla usein käy niin, että unohdan hankkia uuden karvanajogeelin ja sitten saan kirota, kun sheivausurakka olisi alkamassa, ettei minulla olekaan geeliä. Nyt yksi purnukka on kulutettu ja toinen on avattu käyttöön.


Gatineaun Aquamemory Tehokosteuttava seerumi - Kosmetologini suosittelema tuote on nyt loppunut. Gatineaun tehoseerumi nousi omaksi suosikikseni ihonhoitotuotteissa, koska se rauhoitti mukavasti punakkaa ihoani ja piti ihon kosteutettuna. Tuote on vain sen verran hintava, etten heti raaski uutta seerumia itselleni hankkia.

Marc Jacobsin Daisy-hajuvesi - Marc Jacobsin hajuvedet ovat yksi suosikkini hajuvesistä ja tämä kukkaisen raikas tuoksu ei myöskään jättänyt kylmäksi.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti