keskiviikko 9. marraskuuta 2016

MINUN MAANANTAI

Minun maanantaini oli tällä viikolla todella mukava. Koulu alkoi vasta myöhään, joten sain nauttia pitkästä aamupäivästä. Heräsin jo hyvissä ajoin, laitoin kahvin tippumaan, sytytin kynttilöitä työpöydälle ja nautiskelin aamukahvin rauhassa blogin ääressä. Aamupalan nautin oikein hitaasti Netflixin äärellä ja kertaakaan ei tarvinnut vilkuilla kelloon onko jo kiire laittamaan itseänsä kuntoon, että ehtii kouluun. Aivan mahtavia nämä maanantait, kun koulussa ei tarvitse heti kahdeksalta olla! :)Ikkunasta katsottuna sää näytti niin kylmältä, että vedin villasukat ja talvikengät jalkaan sekä kaivoin kaapista lämpimimmän talvitakkini päälle. Olen taas opetellut rannekellojen käytön uudestaan ja ranteeseen pujotin Nellyn klassisen mustan rannekellon.


Koulupäivä oli lyhyempi, mitä piti, joten laitoin kaverille viestiä, jos tapaisimme kahvittelun merkeissä. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa ystävää ja kuulumisia vaihdettiinkin suu vaahdossa. Kahvittelu kahvilassa tuntui myös luksukselta, kun se toi hieman erilaisuutta päiviini, kun yleensä vietän illat vain asunnollani.

Illan kulutin vielä koulutehtäviä tehden ja yksinkertaisesti nauttien hiljaisuudesta - minkä tosin aikajoin rikkoi kissojen riehuminen. Sinnittelin vielä kymmeneen asti, että näen taas uusimman Walking Deadin jakson, jonka jälkeen pääsin klo 23 kömpimään sänkyyn. Vaikkakin maanantai oli helppo päivä aloittaa viikko, niin silti päivä oli vienyt energiat ja nukahdin salaman nopeasti. 

Tämmöisiä maanantaita lisää kiitos! :) Kuinka teidän viikko on pärähtänyt käyntiin?


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti