torstai 3. marraskuuta 2016

MITÄ MINÄ HANKKISIN JUURI NYT

Ostoslista


Opiskelijalla on vain tietty budjetti, joten hankintoja ei voi tehdä ihan koko ajan. Mielessäni on kuitenkin pyörinyt muutamat asiat, mitkä hankkisin juuri nyt, jos minulla olisi hieman ylimääräistä. Päätinkin koota kollaasin näistä asioista, joista olen mielessäni haaveillut.

Ensinnäkin pipo. Tämä hankinta jotenkin aina epäonnistuu joka vuosi. Lenkkipipoja tulee kyllä löydettyä, mutta ei sellaista pipoa, missä olisi kaikki ominaisuudet, mitkä haluaisin ja, että pipo olisi sellainen, että sitä kehtaa oikeasti käyttääkin. Mielessäni on pyörinyt tumma pipo tupsulla ja, jos nyt ottaisin tavoitteeksi, että tämmöisen pipon vielä hankin tänä talvena.

Neulemekot ja -paidat ovat myös listallani, koska eihän niitä ilman vain voi olla näin syksyisin/talvisin. nyt varmaan voidaan jo puhua talvesta, kun lumi on maassa? Koulussakin tuntuu olevan kylmä, jos ei ole vetänyt ylleen paksua neulepaitaa.

Olen monista blogeista lukenut NYX:n meikeistä ja nyt ne tuntuvat olevan todella suosittuja. Kiinnostukseni on noussut niin valtavasti, että minulla on ollut ihan tekeminen, etten klikkaile nettikaupoista ostoskoria täyteen NYX:n tuotteita.

Syksy oli ja meni, mutta nyt viime päivinä minuun iski hirveä vimma viininpunaiseen ja nimenomaan viininpunaisiin farkkuihin/housuihin. Yleensä viininpunainen yhdistetään aina syksyyn, mutta miksi se ei menisi myös talvella.

Eilen viimeksi tunnilla ajatukseni herpaantui, kun näin ikkunasta naisen kävelen ohi ja hänellä oli todella upeat konjakin sävyiset nilkkurit. Kenkäkokoelmassani olisi huutava pula konjakin sävyisistä nilkkureista, joissa olisi vain pieni korko. 

Mitä sinä hankkisit juuri nyt?
2 kommenttia on "MITÄ MINÄ HANKKISIN JUURI NYT"
  1. Juurikin nuo kollaasissa olevat Nyxin Soft Matte Lip Creamit ovat aivan HUIKEITA! <3 Suosittelen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko kyllä hankkia kokeiluun, kun kaikki niitä niin paljon kehuu! :)

      Poista