maanantai 14. marraskuuta 2016

THE ROCK NUDES


Kerroin teille aikaisemmin (TÄSSÄ postauksessa), että bongasin Cittarissa pari Maybellinen tuotetta tarjouksessa ja nyt olisi aika esitellä tämä toinen hankinta, nimittäin The Rock Nudes-luomiväripaletti. Olen monta kertaa ihastellut Maybellinen The Blushed Nudes-palettia sekä tätä The Rock Nudes-palettia ja nyt olin pahan valinnan edessä, kun molemmat paletit olivat tarjouksessa ja molemmat niin ihania. Lopulta päädyin The Rock Nudes-palettiin, koska omaan tyyliini sopivat ehkä paremmin tämän paletin sävyt ja The Blushed Nudes-paletin sävyjä minulta löytyy jo niin monesta muusta luomiväripaletista. 

The Rock Nudes-paletissa ihastuin sen hempeisiin sävyihin, joiden kaveriksi oltiin laitettu myös räväkämpiä sävyjä. Varsinkin tuo sähäkkä sininen on upea sävy ja minulta löytyy sopivasti pari paitaa kaapista, joiden kanssa juuri tämän värinen sininen sopisi erinomaisesti.


Luomiväripaletin sävyillä voi leikkiä vaikka kuinka, mutta esimerkiksi paletin voi jakaa neljän sävyn joukkoihin. Itse päätin lauantaina kokeilla neljää hempeintä sävyä ensin, kun meikkasin kampaajareissua varten. Vaalean harmaat ja nuden sävyt sopivat kivasti yhteen ja näillä luomiväreillä sai neutraalin silmämeikin tehtyä. 


Vaaleiden luomivärien kaveriksi yhdistin vielä NYX:n Hubba Bubba-sävyisen punan ja rajaukset loihdin todella tarkalla Lumenen True Mystic Precise Tip silmänrajaustussilla. Meikistä tuli oikein kiva ja hempeä, mutta sisälsi oman juttuni, eli ne tummat rajaukset. 


Paletti oli oikein hyvä hankinta vaikkakin Maybellinen paleteissa harvemmin on yhtä pigmenttiset luomivärit kuin monissa muissa paleteissa. Paletin sävyt sopivat monenlaiseen meikkiin ja nyt minulla on jo mielessä sähäkämpi silmämeikki, minkä loihdin seuraavan kerran, kun menen humpalle :). 

Mukavaa maanantaita kaikille! :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti