torstai 24. marraskuuta 2016

UUSI KALENTERI, UUSI ALKU


Aina, kun hankkii uuden kalenterin, niin se tuntuu jollain tavalla uudelta alulta. Kalenterin sivut ovat vielä tyhjiä suunnitelmista ja menoista, eikä malttaisi odottaa, että pääsisi merkkaamaan kalenterin sivuille tulevia tapahtumia. Ennen en niin välittänyt kalentereista, mutta muutama vuosi sitten opettelin kirjaamaan kalenteriin ylös menoni, kun tuntui, ettei muisti enää pelkästään riittänyt. Tämän myötä olen halunnut, että kalenterini on myös kaunis ja siinä on oikeasti tilaa kirjoittaa. Olenkin jo muutaman vuoden tilannut kalenterini Persoonallinen kalenteri-sivulta. Siellä saa nopeasti luotua juuri omanlaisen kalenterin ja kokovaihtoehtojakin löytyy.


Tulevaan kalenteriini halusin jotain räiskyviä värejä, mutta kuitenkin hillitysti. Löysinkin juuri sen mitä etsinkin valmiista teemoista ja kannen tekstikin oli mieleeni. 

Kalenterini alkaa tammikuussa 2017, mutta nyt olisi jo kauhea hinku päästä täyttämään kalenteria :). Tulevat syntymäpäivät sentään jo merkkasin kalenteriin, joten kalenteri on nyt korkattu.


Kalenterin mukaan oltiin laitettu vielä tarra-arkki, millä sää hieman erilaisuutta kalenterimerkintöihin. En ole tämmöisiä aikaisemmin kalentereissani käyttänyt, joten saas nähdä tuleeko nämä tarrat käyttöön.

Haluaisin kuulla onko teillä tapana panostaa kalenteriin etsimällä mahdollisimman persoonallisen kalenterin vai onko kalenterin ulkonäöllä minkäänlaista merkitystä? :)
4 kommenttia on "UUSI KALENTERI, UUSI ALKU"
 1. Todellakin kalenterilla on merkitystä! <3 Mä hankin aina jonkun sellaisen rohkaisevan kalenterin, jossa on paljon positiivisia ajatuksia :) Ensi vuodeksi tilasin Unelmieni vuosi 2017 -kalenterin, jossa on tosi kauniita kuviakin. Edellisinä vuosina oon tilannut kalenterini Positiivareilta.

  PS. Kiitos kun vinkkasit tuosta sivustosta, en ollut aiemmin kuullutkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko googlettaa tuo Unelmieni vuosi 2017-kalenteri ja nyt ihan harmittaa, kun en tuommoisesta kalenterista tiennyt :D. Aivan ihanan näköinen kalenteri :).

   Poista
 2. Tänä vuonna en tilannut tollasta, kun edellinenkin meni pilalle.. Ensin mulla hajos rahkapurkki laukkuun ja kun sen sain pois putsattua, niin eikö työkaveri tönässy mun työpöytää sen verran,että kahvit kaatu kalenterin päälle.. eli ostin sitten vaan jonku halpiskalenterin :( Mut ideana tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kalenteri on joutunut koville :D.

   Poista