sunnuntai 4. joulukuuta 2016

1. LAHJAKOLLAASI

Päätin taas tehdä muutaman lahjakollaasin blogiin, jos joku saisi näistä vielä hieman ideaa joululahjoihin. Itse nimittäin usein tuskailen lahjojen kanssa ja mielelläni blogeista etsin tähän ongelmaan tietoja ja ideoita :). 

Aloitetaanpas joululahjakollaasit kollaasilla, johon kokosin lahjaideoita, joita voisi hankkia esimerkiksi isälle, poikaystävälle tai vaikka aviomiehelle.


1. Lukutoukat saattavat tänä vuonna olla innoissaan, jos kaivavat paketista uuden Harry Potter kirjan. Tällä hetkellä esimerkiksi tämä kirja on korvakantisena versiona alennuksessa CDON:lla.

2. Parranajokone taitaa olla yksi yleisimmistä lahjoista, mitä mies voi saada. Mutta miten olisi, jos tänä vuonna ostaisit parrakkaalle ystävällesi Remingtonin parrantrimmaussetin? 

3. Tällä hetkellä pyörii vaikka kuinka monta huippusarjaa ja uusia tuotantokausia on monesta sarjasta ilmestynyt syksyn aikana myyntiin. Esimerkiksi uusin Game Of Thrones voisi olla huippu lahja sarjasta tykkäävälle.

4. Jos budjetti on tänä vuonna pieni, niin miten olisi joku hauska muki? EMP:n valikoimista ainakin löytyy vaikka kuinka paljon erilaisia hauskoja mukeja ihan kohtuu hinnalle. Tämäkin minions-muki on ihan huippu ja tiedän ketä tämä muki ilostuttaisi omassa lähipiirissäni.

5. Itselläni on metsästäjäisä, joten usein ajattelen, mitä hän haluaisi lahjaksi metsästykseen liittyen. Hyvä lahja voisi olla lämmin karvalakki talven metsästyspäiviä varten.

6. Joulupaidat nostavat suosiotaan Suomessa ja nimenomaan rumat joulupaidat. Ostapa kullallesi tänä vuonna niin ruma joulupaita, minkä löydät, niin voitte aloittaa joulupaitojen perinteen :).

7. Pehmeät lahjat ovat usein arvostettuja vanhemmalla iällä, toisin kuin lapsena piti saada vain kovia paketteja. Aikuiselle miehelle voisi kääriä pakettiin aamutossut ja, jos lahjansaaja on yhtään lapsekas, niin hanki hieman huvittavat aamutossut. Esimerkiksi nämä Batman-tohvelit löytyvät EMP:n valikoimista.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti