lauantai 17. joulukuuta 2016

2.LAHJAKOLLAASI


Aikaisemmin heitin teille muutaman idean lahjoista, mitä voisi esimerkiksi poikaystävälle hankkia. Nyt olisikin aika taas katsastaa omat ideani, mitä voisi hankkia tyttöystävälle, vaimolle, ystävälle tai vaikka äidille.

1. Jos lahjansaaja on kova kokkailemaan tai leipomaan, niin ilahduta häntä jollain uudella keittokirjalla. Itse ainakin olen aina riemuissani, jos saan jonkun uuden leivontakirjan :).

2. Pehmeään pakettiin voisi paketoida Myssyfarmin pipon. Valikoimasta löytyy värikkäämpiä, mutta myös hillitymmissä sävyissä olevia pipoja.

3. Naiset rakastavat yleensä kosmetiikkaa, joten kannattaa aina pistää korvan taakse, jos tyttöystäväsi haikailisi esimerkiksi jonkun luomiväripaletin perään. 

4. Toisena vaihtoehtona tulee hajuvedet. Nuorekkaalle naiselle voisi olla hyvä lahja tämä Tommy Hilfigerin The Girl-tuoksu, joka on ihana kukkaistuoksu.

5. Kynttilät kuuluvat talveen ja moni osaa arvostaa hyvältä tuoksuvia Yankee Candle kynttilöitä.

6. Jos lahjansaaja tykkää laittaa paljon hiuksiaan, niin hän voisi olla mielissään, jos löytäisi paketista jotain hiustenlaittoon liittyvää. Esimerkiksi uusi kiharrin varmaan olisi monen naisen mieleen :).

7. Joululomaa varten voi lahjaksi hankkia aikuisten värityskirjan. Aikuisten värityskirjoja löytyy nykyään niin paljon erilaisia, joten varmasti jokaiselle löytyy omanlaisensa värityskirja.

Oletteko jo lahjat saaneet hankittua? :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti