tiistai 13. joulukuuta 2016

JOULUKUUN BETTE BOX


Voihan LivBox, tai siis Bette Box, minkä teit! Mua nyt niin harmittaa tämän kuun boxi, koska Bette Boxin tiimi töppäsi minun boxini kohdalla. Kun avasin boxin niin ensimmäisenä näin jälleen lapun, että tässä boxissa on taas ylimääräinen tuote pitkäaikaistilaajille - Manna Kadarin "Lucky" Lip Locked Stain-huulikiilto. No ehkä joidenkin boxissa oli tämä tuote, mutta minun boxiin oltiin muistettu laittaa tuotteesta vain lappu. Hitto, kun ärsytti. Oikeastaan eniten ärsytti sen takia, että Bette Boxille, entiselle LivBoxille, on tapahtunut tänä vuonna jo muutama virhe ja nyt unohdetaan jo tuote boxista. Olen koko tämän vuoden pohtinut pitäisikö boxin tilaus lopettaa ja tämä töppäys ei yhtään auttanut pohdintaan.

No katsotaan, mitä Bette Boxin väki vastaa meiliini tuotteen puuttumisesta... Kurkataan nyt kuitenkin niitä muita tuotteita, mitä tämän kuun boxista löytyi.


Jordan Clinicin Total Perfection-hammastahna - Boxiin oltiin valittu tällä kertaa hammastahna, mitä saa apteekeista, sekä hammastahna ei sisällä natriumlaurylisulfaattia. En oikein ikinä innostu näistä hammastahnoista, mutta ovathan nämä hyödyllisiä, joten täytyy laittaa tämä jemmaan odottamaan, että nykyinen hammastahna loppuu.


Nivean suihkumousse - Tykkään testailla erilaisia suihkugeelejä ja -saippuoita, joten ehdottomasti on kiva kokeilla Nivean suihkumousseakin :).


Lumenen Invisible Illumination Nordic Light-valopisarat - Boxin mielenkiintoisen tuote oli omasta mielestäni Lumenen valopisarat. Tuotteen ulkonäkö on kaunis ja tuote saa heti innostumaan testailusta. Valopisarat tuovat nimensä mukaisesti valoa ja hehkua kasvoille. Sitä levitetään pieni määrä kulmaluulle, poskipäille sekä amorinkaarelle. Itse testailin tuotetta eilen ja tuote vaikutti todella kivalta :).


RFSU:n Intim Daily Wash - RFSU:lta oltiin tällä kertaa laitettu boxiin intiimipesuneste. Kiva päästä tätä kokeilemaan, koska ennen LivBoxissa on tullut RFSU:lta after shave-voidetta ja muistaakseni myös karvanajogeeliä, joten on kiva päästä kokeilemaan pesunestettä.


Manna Kadarin Radiance Split Pan Bronzer And Highlighter Duo - Toinen mielenkiintoinen tuote oli tämä Manna Kadarin monipakkaus. Tätä tuotetta nimittäin voi käyttää varjostuksiin ja korostuksiin sekä tuotetta voi käyttää myös luomivärinä. Aika huippu eikö?


Lumenen Lähde Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask - Olen viime aikoina innostunut erilaisista naamioista, joten tämä Lumenen Lähde geelinaamio testerikoossa oli tosi kiva ylläri. 

Mikä sinun suosikkisi oli tämän kuun boxista?
2 kommenttia on "JOULUKUUN BETTE BOX"
 1. Mä en ole tilannut LivBoxia aikoihin, mutta näistä ehdoton suosikki olisi ollut tuo Lumenen uutuus :) Muut tuotteet olisi olleet vähän "blaah". Hammastahnoja tuntuu olevan jokaisessa boksissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hammasharjoja ja -tahnoja tulee kyllä minunkin mielestäni vähän liian usein :D.
   Lumenen valopisarat on ihana tuote ja yllättäjäksi nousi mielestäni Nivean suihkumousse, ihanaa vaihtelua suihkugeeleihin :).

   Poista