sunnuntai 18. joulukuuta 2016

JOULUN TUNNELMAA KOTIIN


Perjantaina päätin tuoda hieman joulun tunnelmaa kotiin ja kiikutin lähikaupasta lempijoulukukkani, hyasintin, koristamaan olohuoneen pöytää. Hyasintin tuoksu toi heti kämppääni ihanan jouluisen tunnelman ja siitä innostuin niin paljon, että laitoin vielä Spotify:sta soimaan tekemäni joululaululistan, joten sain oikein kunnon joulutunnelman aikaiseksi :).

Muuten en ole jaksanut joulua laittaa kämpässäni. Hieman viikolla arvoin ostaisinko tunnelmavalot parvekkeelle, mutta nekin jäi hankkimatta. Kynttelikkökin on paketissaan kaapissaan. Jotenkin tämä pieni kämppä ei tunnu niin kodilta, että kiinnostaisi sitä mitenkään ylimääräistä sisustaa.

Oletteko te laittaneet joulua mitenkään kotona? :)
6 kommenttia on "JOULUN TUNNELMAA KOTIIN"
 1. Mun on nyt pakko tunnustaa,että meillä on huonekuusi, parit joulukynttilät, punainen mariskooli ja yks punainen tyyny. En oo jaksanu enää panostaa tossa kämpässä mihinkään - odotan vaan,että saadaan uus koti kuntoon. Jouluvalot piti viritellä, mutta raksalla ollaan viritelty sen verran kaikkea,että oikeestaan oon menettänyt jo toivoni nykyisen kämpän suhteen. Se kun ei oo oikeestaan enää koti, vaikka sielä asutaankin. huoh! :( Mut joo, ehkä haen vielä hyasintin - toisen, kun sen edellisen jo kerkisin unohtaan ja se kuoli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, ettei sitä kämppää niin haluis enää laittaa, kun talossa on niin paljon hommaa ja sinne olisi jo varmasti kova hinku :).
   Kannattaa hakea, mä olen tänään koko illan nautiskellu hyasintin tuoksusta, kun nyt kaikki kolme hyasinttia ovat auenneet :).

   Poista
 2. Aah hyasintin tuoksu, miten meillä ei hyasinttia vielä ole, sehän on joulun parhaimmalta tuoksuva joulukukka. <3 Sydämellistä joulun aikaa ihana Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä yksi omista lempparituoksuistani jouluisin :).

   Poista
 3. Jouluvalot ovat olleet pitkään ja äitini ostin kauko-ohjattavia pistokkeita (siis miksi niitä sanotaan). Onko hei pientä luksusta napauttaa ne säätimestä päälle ja pois! JEE! :D Tuli muuten mieleen, että olisi kivaa nähdä pitkästä aikaa, kun tytär luki aamulla piilokuvakirjaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on kyllä käteviä :D.
   Pitäisi kyllä nähdä! :) Laittele vaikka viestiä, jos sulla on joitain sellaisia päiviä, mitkä sopisi :). Itselläni alkoi nyt joululoma, niin ei ole kiireitä :).

   Poista