lauantai 24. joulukuuta 2016

LUUKUT 22 & 23


Hyvää huomenta ja oikein ihanaa joulua kaikille! :) Minun piti nukkua tänään pitkään, mutta alkava flunssa olikin sitten toista mieltä. No nyt on ainakin hyvin aikaa viettää joulua ja illalla pääsee hyvissä ajoin nukkumaan :).

Vielä olisi kolmen pussukan sisällöt käymättä Yves Rocherin joulukalenterista ja tässä postauksessa olisi pussukoiden 22 ja 23 sisällöt.

Molemmista pussukoista tuli oliivin ja pomeranssin tuoksuiset tuotteet - vartaloemulsio sekä suihkuöljy. Ensin mietin onko suihkuöljy jotenkin käytöltään tai muuten erilainen kuin suihkugeelit, mutta äsken tarkistin YR:n sivuilta tuoteselostuksen, niin suihkuöljy toimii samalla tavalla kuin geelit ja saippuat. 

Vartaloemulsioita minulla on kaapit väärällään, joten YR:n vartaloemulsio jää nyt joksikin aikaa hyllyyn odottamaan vuoroaan, että olisin edes paris vartalovoidetta saanut kulutettua loppuun ennen uuden putelon avaamista.

Mutta nyt menen vielä viimeistelemään joulun juustokakkua ja laittamaan itseäni kuntoon. Oikein ihanaa ja rauhallista joulua vielä kerran! :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti