keskiviikko 7. joulukuuta 2016

LUUKUT 3 & 4


Tiedättekö te, mikä harmittaa ihan älyttömästi? Se, että vahingossa poistaa blogiin tarkoitetut kuvat kamerasta, kun luulee laittaneensa ne jo koneelle. Otin viikonloppuna hyvät kuvat Yves Rocherin joulukalenterin tuotteista ja kuvista tuli niin hyvät, että jopa itsekin niitä ihastelin hetken aikaa kameralta. Noh minun tuurilla kuvat eivät tosiaan säilyneet pitkään, kun sain jonkinlaisen ajatuskatkoksen. Eilen sitten kävin äkkiä näppäsemässä tuotteista uudet kuvat, kun aurinko oli juuri laskemassa. Aina ei mene niin kuin Strömsöössä.


Mutta mennäänpäs nyt siihen Yves Rocherin joulukalenteriin. Luukusta 3 ja 4 paljastui Accord Chich-sarjasta suihkugeeli ja hajuvesi. Tuotteet olivat ihan kivan tuoksuisia, mutta hajuvesi oli hieman liian vahva. Jatkossa pitää siis muistaa, että tätä hajuvettä tarvitsee suihkauttaa vain pieni määrä.

Hajuveden tuoksu sisältää rosépippuria, iiristä, elemiä (raikkaan pippurinen), bentsoehartsia (hieman vaniljainen tuoksu) sekä olibaanihartsia (mausteinen ja sitruksinen tuoksu). 

Nyt lähden suunnistamaan koulua kohti. Taas on omituista palata normaaliin arkeen, kun sai nauttia viiden päivän vapaista. Onneksi ollaan jo puolessa välin viikkoa ja taas saa kohta nauttia viikonlopusta :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti