maanantai 5. joulukuuta 2016

MARRASKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Marraskuussa tuli käytetty loppuun muutama tuote, mitkä olivat ihan uusia tuttavuuksia minulle ja näistä löytyi ainakin yksi tuote, mitä varmasti tulen jatkossakin käyttämään. Tällä kertaa kuusi tuotetta kului kuukauden aikana kokonaan loppuun.


L'Oréal Skin Expert/Paris Pure Clay Purity Mask - Sain yhden L'Oréalin kasvonaamiotesterin LivBoxin mukana ja toisen samanlaisen jonkin lehden mukana. Marraskuussa päätin toisen testerin käyttää, koska minua kiinnosti todella paljon kuinka hyvä L'Oréalin kasvonaamio on ja ostaisiko sen ihan täysikokoisena. Alkuun naamio tuntui kidutukselta, koska kaksi ensimmäistä minuuttia voide kirveli ihoani niin paljon, että melkein jo pesin sen heti pois. Odotin kuitenkin hetken ja kirvely loppui parin ensimmäisen minuutin jälkeen. Iho oli ihanan pehmeä naamion pesemisen jälkeen ja pehmeys tuntui vielä seuraavana aamuna. Hieman jäi kasvonaamion kirvelystä huono maku, mutta ajattelin vielä toisen testerin kokeilla ja, jos se ei kirvele, niin voisin jopa harkita tämän kasvonaamiovoiteen ostamista :).

Max Factorin Wild Mega Volume-ripsiväri - Ostin tämän ripsarin Minimanista kolmella eurolla, joten en odottanut mitään suurta tältä ripsiväriltä. Max Factorin ripsari oli kuitenkin ihan hyvä ripsiväri, mutta ainut huono puoli oli, että se kului nopeammin loppuun kuin moni muu ripsiväri.

Avon Planet Spa-käsivoide - Minulla on ollut pitkään käytössä Avonin käsivoide, mikä on pitänyt oikein hyvin käsien ihon kunnossa. Ainut asia, mikä käsivoiteessa alkoi hieman puuduttamaan pitkän ajan sisällä, oli voiteen haju. Loppua kohden haju ei vain tuntunut miellyttävän ollenkaan nenää ja haisi aina vain imelämmältä. Vaikka käsivoide olikin hyvä, niin olin ihan tyytyväinen, että se loppui.


Herbinan tuuheuttava kuivashampoo - Olen nyt alkanut käyttämään hieman enemmän kuivashampoita, etten pesisi liian usein hiuksiani. Marraskuussa minulta loppuikin Herbinan kuivashampoo, mikä oli ihan hyvä tuote hintaansa nähden. Ainut asia, missä olisin toivonut parannusta, oli se, että Herbinan kuivashampoo jäi turhankin harmaana näkyviin tummiin hiuksiin.

L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Clay shampoo - Toinen L'Oréalin tuote, mikä kului loppuun, oli normaaleille hiuksille tarkoitettu shampoo. Nämä L'Oréalin shampoot ja hoitoaineet ovat ihan peruskamaa, mutta tällä kertaa purnukoissa tuntui olevan jokin vika. Painosta päätellen purkissa oli vielä shampoota, mutta sitä ei vain tullut kunnolla vaikka kuinka purkkia puristi. Muutaman kerran aikaisemminkin näin on käynyt, mikä on hieman ärsyttävää, koska maksaa tietystä määrästä shampoota ja saakin vain purkin vian takia vähemmän. Minua ei ainakaan niin paljon kiinnosta, että rupeisin leikkaamaan purkkia kahtia, että varmasti saisin kaikki shampoot käyttöön vaan mielestäni shampoo pitää saada purkista, niin kuin se on suunniteltukin.

Palmoliven Strawberry Touch-suihkusaippua - Ostin Palmoliven uutuussuihkusaippuoita muutaman purnukan kokeiluun ja ensimmäisenä kokeilin tämän mansikan tuoksuisen. Suihkusaippuan koostumus oli aivan ihana ja tuoksu vielä parempi. Nämä uutuudet ovat mielestäni kympin arvoiset! :)
4 kommenttia on "MARRASKUUN LOPPUUN KULUTETUT"
 1. Mä olen aivan rakastunut tuohon kasvonaamioon! Voi se on niin ihana! Ensimmäisellä käyttökerralla iho kiristeli kovasti, mutta jo toisella kertaa ei ollenkaan. :) Naamiopurkkeja ajattelin hankkia myös parille kaverille lahjaksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamio oli kyllä muuten aivan loistava ja luulen kans, että oma ihoni ei toisella testauksella samalla tavalla reagoi :).

   Poista
 2. Mä kokeilin kans eilen jotain ihmetesterisavinaamioo ja se kirveli kans ihan sikana, mutta kirevely loppui kans about parin minuutin jälkeen.. Voiskin kokeilla,että tuleeko tosta kans samanlainen reaktio :D En oo vielä ottanut käyttöön tota ripsiväriä, on seuraavana listalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olis kans tuolla odottelemassa yksi savinaamio ja hieman jänskättää kirveleekö sekin alkuun :D.

   Poista