maanantai 12. joulukuuta 2016

ORANSSIA SILMÄMEIKKIIN


Nyt pitää hieman pahoitella, että blogi on nyt kosmetiikkapainotteinen. Yves Rocherin joulukalenterilla on aika paljon osuutta asiaan ja myös sillä, että blogistani on jäänyt asupostaukset kokonaan pois, kun en omista hovikuvaajaa. Näillä nyt siis mennään mihin pystytään ja toivotaan, että vielä joskus blogissani näkyisi hieman enemmän muutakin sisältöä :).

Mutta postauksen aiheena olisi viime perjantain meikki. Perjantaina vietin etäpäivää ja päätin taas hieman leikkiä meikeillä vaikka minulla ei ollut mihinkään menoa vaan päivään sisältyi vain siivousta.


Kaivoin esiin Maybellinen Big Eyes-luomiväripaletin, jossa sävyinä on oranssi, tummanruskea sekä pari vaaleamman rusehtavan sävyä. Olen aina karsastanut oranssia väriä ihan kaikessa, mutta nyt rikoin mukavuusaluetani ja käytin paletista kaikkia sävyjä - myös sitä oranssia. Silmämeikistä tuli upean eloisa ja tulinen. Meikin kuvaamisen kanssa oli vain hieman ongelmia, kun aurinko paistoi sen verran paljon, että meikki vaaleni kuvissa.


Huuliin sipaisin KICKS:n huulipunaa sävyssä Sand Crystal, mikä on hieman oranssiin taittava. Huulipuna oli juuri oikea kaveri oranssille silmämeikille. 

Tällä viikolla mennäänkin sitten hieman kevyemmällä meikillä, kun viikko on hyvin koulun täyteinen ja pelkästään käytännön harjoittelua. Rankka viikko siis tiedossa. Mukavaa viikkoa kaikille ja toivottavasti teillä on hieman leppoisampi viikko kuin minulla :).
2 kommenttia on "ORANSSIA SILMÄMEIKKIIN"
 1. Olipas kiva meikki, oranssi on vähän vaikea oloinen väri itselleni mutta siitähän saa oikein kaunista jälkeä aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :).
   Se on kyllä hieman hankala sävy, mutta ainakin vihreisiin silmiin se passasi oikein kivasti :).

   Poista